Data
10 de May de 2018

La sala Lametro de l’estació de Colón de Metrovalencia acull l’exposició de Miguel Lorenzo “2016. Un any en imatges”

La mostra està inclosa en la programació de Photon Festival i estarà oberta al públic fins al 31 de maigEl autor va rebre en 2017 el premi al millor fotoperiodista de la Comunitat Valenciana 
 

La sala Lametro de l’estació de Colón de Metrovalencia acull l’exposició fotogràfica “2016. Un any en imatges”, de Miguel Lorenzo. Esta mostra forma part de la programació oficial del Festival Photon 2018, que es celebra en València al llarg d’esta setmana.  

 
Miguel Lorenzo va rebre el passat any el premi al millor fotoperiodista de la Comunitat Valenciana, que concedix Photon Festival, en col·laboració amb l’Ajuntament de València.
 
La mostra que acull l’estació de Colón presenta, a través de més de 30 fotografies, el retrat d’un any d’actualitat informativa a la Comunitat Valenciana. Les imatges recopilades al llarg de 2016 comprenen diversos temes, com la Pasió i mort de Rita Barbera; El primer any del govern del canvi; Les cares més reconegudes de l’any; i El canvi dels antics i nous debats.
 
Miguel Lorenzo és fotoperiodista d’El Periòdic, fotògraf de la Universitat de València i col·laborador de diversos mitjans nacionals i internacionals.
 
El fotoperiodista, junt amb els responsables i organitzadors del festival, han inaugurat oficialment esta exposició que estarà oberta al públic fins al pròxim 31 de maig. L’acte de presentació també va comptar lamb la presència de la responsable de Photon Festival, Tania Castro, i Antonio Ariño en representació de la Universitat de València.
 
L’horari d’obertura de la sala Lametro és d’11 a 13 hores i de 17 a 20 hores, de dilluns a dissabte. A més, les estacions de Metrovalencia arrepleguen en els seus suports publicitaris la reproducció de les fotografies que s’exposen. 
 
Photon Festival celebra enguany la seua 8a edició. El festival va sorgir amb la idea de promoure la cultura fotogràfica i aproximar el fotoperiodisme a la societat. En esta edició s’han programat conferències, tallers i un circuit de huit exposicions en la ciutat de València, en les que, junt amb l’espai de Metrovalencia, es troben també llocs expositius com el Claustre del Centre  Cultural La Nau, La Llotgeta o les parades i autobusos de l’EMT.
 

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...