Data
10 de May de 2018

La sala Lametro de l’estació de Colón de Metrovalencia acull l’exposició de Miguel Lorenzo “2016. Un any en imatges”

La mostra està inclosa en la programació de Photon Festival i estarà oberta al públic fins al 31 de maigEl autor va rebre en 2017 el premi al millor fotoperiodista de la Comunitat Valenciana 
 

La sala Lametro de l’estació de Colón de Metrovalencia acull l’exposició fotogràfica “2016. Un any en imatges”, de Miguel Lorenzo. Esta mostra forma part de la programació oficial del Festival Photon 2018, que es celebra en València al llarg d’esta setmana.  

 
Miguel Lorenzo va rebre el passat any el premi al millor fotoperiodista de la Comunitat Valenciana, que concedix Photon Festival, en col·laboració amb l’Ajuntament de València.
 
La mostra que acull l’estació de Colón presenta, a través de més de 30 fotografies, el retrat d’un any d’actualitat informativa a la Comunitat Valenciana. Les imatges recopilades al llarg de 2016 comprenen diversos temes, com la Pasió i mort de Rita Barbera; El primer any del govern del canvi; Les cares més reconegudes de l’any; i El canvi dels antics i nous debats.
 
Miguel Lorenzo és fotoperiodista d’El Periòdic, fotògraf de la Universitat de València i col·laborador de diversos mitjans nacionals i internacionals.
 
El fotoperiodista, junt amb els responsables i organitzadors del festival, han inaugurat oficialment esta exposició que estarà oberta al públic fins al pròxim 31 de maig. L’acte de presentació també va comptar lamb la presència de la responsable de Photon Festival, Tania Castro, i Antonio Ariño en representació de la Universitat de València.
 
L’horari d’obertura de la sala Lametro és d’11 a 13 hores i de 17 a 20 hores, de dilluns a dissabte. A més, les estacions de Metrovalencia arrepleguen en els seus suports publicitaris la reproducció de les fotografies que s’exposen. 
 
Photon Festival celebra enguany la seua 8a edició. El festival va sorgir amb la idea de promoure la cultura fotogràfica i aproximar el fotoperiodisme a la societat. En esta edició s’han programat conferències, tallers i un circuit de huit exposicions en la ciutat de València, en les que, junt amb l’espai de Metrovalencia, es troben també llocs expositius com el Claustre del Centre  Cultural La Nau, La Llotgeta o les parades i autobusos de l’EMT.
 

Notícies relacionades

17 - 02 - 2024

El 72,1% dels usuaris de Metrovalencia realitza els seus desplaçaments per motius de treball o estudis

Els moviments per raons laborals aglutinen el 41% i els acadèmics el 31,1% El 47,3% de passatgers i passatgeres residix...
12 - 02 - 2024

El pla d’expansió de la xarxa de Metrovalencia preveu prolongar la Línia 10, desenvolupar les futures Línies 11 i 12 i construir tres grans intercanviadors

La consellera Pradas, acompanyada per l'alcaldessa Catalá, ha presentat el projecte d'ampliació nord-sud el primer pas del qual són les...
03 - 02 - 2024

Els usuaris de Metrovalencia valoren amb un notable, 8,16 punts sobre 10, els servicis que presta FGV a la província

La valoració positiva és del 92,2%, en sumar el 23,4% que ho qualifiquen com a “Bé”, el 49,3% com “Bastant...