Data
20 de February de 2018

L’estació d’Àngel Guimerà de Metrovalencia oferix connexió wifi per a accedir als continguts de “l’One-Off Moving Image Festival 2018”

El certamen que acull el metro de València compartix continguts amb el “60 Seconds Festival” que es celebra a Copenhaguen

Els viatgers tenen la possibilitat d’accedir a les produccions artístiques audiovisuals d’1 i 60 segons de duració

L'estació d'Àngel Guimerà de Metrovalencia oferix connexió wifi per a accedir als continguts de “l'One-Off Moving Image Festival 2018”L’estació d’Àngel Guimerà de Metrovalencia compta amb connexió wifi gratuïta que permet accedir als continguts dels certàmens audiovisuals “One-Off Moving Image Festival 2018” i “60 Seconds Festival” que es celebra durant esta setmana a Copenhaguen (Dinamarca). Esta activitat s’emmarca dins de les actuacions de Línia 0 que promou Ferrocarrils de la Generaliatat Valenciana (FGV). 

L’organització d’este certamen ha instal·lat en esta estació dos punts d’accés lliure a internet que permeten als viatgers disfrutar de les produccions audiovisuals que participen en esta edició, durant esta setmana. L’accés wifi s’oferix a través de la clau one-off moving image festival i la direcció d’enllaç és http://one-off.festival. També es pot accedir fora d’estes instal·lacions des de  http://noemata.net/one-off/.
 
Metrovalencia és l’única xarxa de transport que compartix, junt amb el metro de Copenhaguen, la possibilitat de disfrutar d’estes produccions d’1 i 60 segons de duració, des de les seues instal·lacions. La connexió a internet s’ha situat en les diferents andanes d’esta estació que comunica les línies 1, 2, 3, 5 i 9 del metro.   
 
Este festival  és de caràcter artístic i no comercial .El tema del festival és la llar i compta amb la participació de 80 produccions. 
 
Des de l’organització s’explica que la llar proporciona refugi, seguretat i l’escut des d’on es pot mirar el món. Les llars són una part integral d’estructures socials complexes, adaptant-se i prenent forma. 
 
En esta edició es reflexiona també sobre el fet de que tots els dies milions de persones de tot el món es veuen obligats a fugir dels seus llars, amb la idea de buscar un nou refugi segur i construir noves vides en altres llocs, altres accepten que la seua nova situació es convertisca en una paradoxa de la metròpolis mundial.
 
Este esdeveniment està promogut en València per Noemata, organització de producció d’arts digitals i electrònics que té el seu origen en Noruega i amb presència en distints països europeus i que col·labora amb el “60 Seconds Festival”. Noemata és membre de l’organització PNEK (Production Network for Electronic art in Norway), i reben suport del Consell d’Art de Noruega.
 

Notícies relacionades

17 - 02 - 2024

El 72,1% dels usuaris de Metrovalencia realitza els seus desplaçaments per motius de treball o estudis

Els moviments per raons laborals aglutinen el 41% i els acadèmics el 31,1% El 47,3% de passatgers i passatgeres residix...
12 - 02 - 2024

El pla d’expansió de la xarxa de Metrovalencia preveu prolongar la Línia 10, desenvolupar les futures Línies 11 i 12 i construir tres grans intercanviadors

La consellera Pradas, acompanyada per l'alcaldessa Catalá, ha presentat el projecte d'ampliació nord-sud el primer pas del qual són les...
03 - 02 - 2024

Els usuaris de Metrovalencia valoren amb un notable, 8,16 punts sobre 10, els servicis que presta FGV a la província

La valoració positiva és del 92,2%, en sumar el 23,4% que ho qualifiquen com a “Bé”, el 49,3% com “Bastant...