Data
01 de March de 2018

L’estació de Colón de Metrovalencia acull l’exposició “No em toques el whatsapp”

La sala Lametro presenta fins al 10 de març les fotografies seleccionades en esta iniciativa organitzada per l’IVAJ

La mostra té com a objectiu sensibilitzar als més jóvens sobre la violència de gènere, i promoure la convivència i el respecte

L’estació de Colón de Metrovalencia acull fins al pròxim 10 de març l’exposició “No em toques el whatsapp”, organitzada en col·laboració amb l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ). 

La mostra té com a objectiu a través de fotografies i peces audiovisuals sensibilitzar als més jóvens per a evitar actituds violentes contra les dones i promoure valors a favor de la convivència, l’educació i el respecte.
L’obertura de l’exposició ha comptat amb la presència del director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Juan Andrés Sánchez Jordán, i el director de l’IVAJ, Jesús Martí, així com una representació del Comité d’Empresa de FGV.   
Esta proposta busca previndre els maltractaments contra les dones i rebutjar les conductes masclistes, així com reforçar la sensibilització social sobre la realitat que patixen moltes dones, així com denunciar qualsevol manifestació o indici de violència de gènere.
La iniciativa està vinculada a la celebració del “Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones” i FGV l’exposa en la sala Lametro, coincidint amb els actes de celebració del “Dia Internacional de la Dona”, el pròxim 8 de març. 
Sánchez Jordà ha destacat que “FGV és una empresa pública que compta amb el seu propi Pla d’Igualtat que permet garantir la igualtat real i efectiva d’oportunitats entre dones i hòmens i evitar qualsevol tipus de discriminació laboral per raó de sexe, alhora que promou iniciatives de sensibilització i conscienciació com esta mostra”.  
“#Noemtoqueselwhatsapp” reunix els treballs guanyadors en les dos modalitats d’expressió artística: fotografia i vídeo en categoria individual i de grup. L’exposició ha recorregut més de 50 poblacions valencianes i es presenta a través de 20 panells en què s’estructuren imatges que denuncien la violència, i reivindiquen el respecte i la llibertat.
L’exposició presenta les fotografies seleccionades en dos categories: una per a centres educatius, en la que participen grups de jóvens de 14 a  17 anys, i una altra individual, dirigida a jóvens de 18 a 30 anys. Els treballs transmeten, per mitjà d’imatges, els valors d’igualtat, educació i respecte, enfront de les actituds violentes contra les dones.

Notícies relacionades

19 - 07 - 2024

Metrovalencia reforça el servici nocturn del dissabte per a facilitar la mobilitat en el piromusical de la Gran Fira de València

Les línies 5 i 7 del metro augmentaran les seues circulacions entre les 23 hores i la 1 de la...
16 - 07 - 2024

FGV comença a construir la llosa superior del túnel que connectarà les estacions d’Alacant i Xàtiva de Metrovalencia

L'objectiu és obrir un pas per als vianants després de l'estiu al carrer Alacant entre Xàtiva i l'accés al carrer...
21 - 06 - 2024

FGV reunix el Comité de Participació de Clients de Metrovalencia per a analitzar el servici i presentar noves actuacions i iniciatives

El director gerent, Alfonso Novo, ha assistit a la trobada en el qual participen entitats i usuaris habituals En la...