Data
04 de August de 2016

María José Salvador ha visitat hui les instal·lacions de FGV en l’estació de la Marina a Alacant

La Consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha mantingut una reunió amb la delegada de l’empresa pública a Alacant

La Consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha visitat este matí les instal·lacions de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) en l’estació de la Marina, a Alacant. En el transcurs de la seua vista ha mantingut una trobada amb la delegada de l’empresa pública a Alacant, Pilar García Reche.

Visita Mª José Salvador Tram AlicanteSalvador s’ha interessat pel funcionament dels servicis del TRAM d’Alacant que en estos mesos d’estiu reben nombre més gran de viatgers i que es complementen amb els servicis nocturns del TRAMnochador i a partir del 12 d’agost amb El Mussol dels Marines.
Per la seua banda la delegada de FGV a Alacant li ha exposat la situació a hores d’ara del tram Calp-Dénia de la Línia 9 i del funcionament del transport alternatiu d’autobús entre estes poblacions.
En este sentit, la Consellera ha agraït l’esforç de FGV per a complir amb el seu compromís com a empresa de transport que ha de garantir la mobilitat i oferir un servici sostenible i de qualitat. Salvador també ha visitat el Post de Comandament del TRAM d’Alacant i ha mantingut una trobada amb els representants dels treballadors.
 

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...