Data
15 de September de 2017

Més de 75.000 viatgers s’han beneficiat del servei nocturn estival que han oferit el Tramnochador d’Alacant i El Mussol de Les Marines

Entre juny i agost el Tramnochador va desplaçar a 76.394 usuaris, mentre que El Mussol de Les Marines va transportar a 993

L’estació amb més passatgers va ser Mercado, amb 26.720 clients, i la nit amb més afluència va ser la del 29 de juliol, amb 4.884 viatgers

El Tramnochador, el servei nocturn del TRAM d’Alacant per als caps de setmana de l’estiu en l’àrea metropolitana, i El Mussol de Les Marines, que circula també a la nit entre Benidorm i Dènia, han transportat des del 30 de juny fins al 26 d’agost a 77.387 viatgers. En concret, el Tramnochador ha sumat 76.394 passatgers, mentre que El Mussol de Les Marines ha aconseguit els 993 usuaris.

Aquests serveis especials formen part de les iniciatives proposades per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, que dirigeix la consellera María José Salvador, i que tenen com a objectiu millorar el servei que presten el TRAM d’Alacant i Metrovalencia. Entre elles es contempla incrementar els serveis nocturns per a ampliar l’oferta a un nombre major d’usuaris.

El Tramnochador ha oferit servei durant tota la nit entre Luceros i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Playa de San Juan (L4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d’aquests trajectes. D’aquesta forma, FGV ha donat servei a les principals zones d’oci i diversió de la ciutat d’Alacant i a altres zones i municipis als quals la gent sol acudir en les nits d’estiu.

Per la seua banda, El Mussol de Les Marines, ha unit Benidorm i Dènia divendres i dissabtes de l’estiu, amb la particularitat que el servei ferroviari s’ha realitzat entre Benidorm i Calp, des d’on ha continuat el recorregut amb autobús fins al final del viatge, Dènia, a causa de les obres de condicionament que s’estan desenvolupant en la Línia 9 del TRAM d’Alacant.

Dissabte 29 de juliol

Els divendres, Tramnochador i El Mussol de Les Marines van transportar a 37.837 passatgers, mentre que els dissabtes a 38.820 viatgers. A aquestes xifres se sumen els 740 usuaris que es van beneficiar d’algun dels dos serveis la nit del 14 d’agost, quan Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) va oferir circulacions extraordinàries per a facilitar la mobilitat dels viatgers de la província alacantina en la festivitat de la Verge, celebrada el dia 15 d’aquell mateix mes, un festiu nacional en el qual s’esperava una gran afluència de viatgers.

La nit d’estiu que més viatgers van mobilitzar tots dos serveis va ser la del dissabte 29 de juliol, amb 4.884 usuaris. Respecte de les estacions, la que major nombre de viatgers va acollir va ser la de Mercado, amb 26.720 usuaris. En total, el Tramnochador i El Mussol de Les Marines van oferir 19 dies de circulació: un al juny, nou al juliol i nou a l’agost.

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...