Data
07 de September de 2019

Més de 83.000 viatgers han utilitzat els servicis nocturns del Tramnochador i El Mussol de Les Marines

Estes circulacions especials nocturnes s’han oferit del 5 de juliol al 31 d’agost els divendres, dissabtes i vespres de festiu

El dissabte 10 d’agost ha sigut la jornada que va registrar un nombre més gran de desplaçaments amb 6.177 usuaris

Els servicis nocturns del TRAM d’Alacant, a través del Tramnochador i El Mussol de Les Marines, han desplaçat este estiu un total de 83.113 viatgers, registre lleugerament superior als 82.941 usuaris aconseguits en 2018.

Enguany el servici del Tramnochador i El Mussol de Les Marines s’ha prestat des de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) entre el 5 de juliol i el 31 d’agost, els divendres i dissabtes nit, i la nit del 14 al 15 d’agost per ser vespra de la festivitat del Dia de l’Assumpció de la Mare de Déu.

En conjunt, s’ha oferit servici nocturn durant 19 dies (9 divendres, 9 dissabtes i el dimecres 14 d’agost), sent la nit del 10 d’agost la que va registrar un nombre més gran de desplaçaments amb 6.177 usuaris.

L’estació de Mercat ha sigut la que ha registrat nombre més gran de viatgers, amb un total de 24.922. Per dies de la setmana, els divendres han mobilitzat a 39.920 usuaris, els dissabtes a 41.354 i el dimecres 14 d’agost, vespra de festiu, a 1.839 passatgers.

Estos servicis especials formen part de les iniciatives proposades per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat que tenen com a objectiu augmentar l’oferta del servici habitual que presten TRAM´d’Alacant  i Metrovalencia.

El Tramnochador ha oferit servici durant tota la nit entre Luceros i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Platja de Sant Joan (L4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d’estos trajectes. D’esta manera, FGV ha donat servici a les principals zones d’oci i diversió de la ciutat d’Alacant i a altres zones i municipis a què la gent sol acudir en les nits d’estiu.

Per la seua banda, El Mussol de Les Marines, ha unit Benidorm i Dénia, amb la particularitat que el servici ferroviari s’ha realitzat entre Benidorm i Calp, des d’on ha continuat el recorregut amb autobús fins al final del viatge, Dénia, a causa de les obres de condicionament que s’estan desenrotllant en la Línia 9 del TRAM´d’Alacant.

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...