Data
12 de September de 2022

Metrovalencia acosta amb la nova Línia 10 a les persones usuàries que vulguen gaudir de la Copa Davis que es juga a València

  • La parada de Quatre Carreres està situada als voltants del pavelló municipal de la Font de Sant Lluís on es disputa la fase de grups
  • Els aficionats i aficionades disposaran d’un tramvia cada 7,5 minuts per a desplaçar-se des de l’estació d’Alacant en el centre de la capital

Metrovalencia acostarà, a través de la nova Línia 10 de tramvia (Alacant-Natzaret), durant aquesta setmana a les persones usuàries que vulguen desplaçar-se fins al pavelló municipal de la Font de Sant Lluís, la “Fonteta”, on es disputa a partir de demà i fins diumenge que ve la fase de grups de la Copa Davis.

Els aficionats i aficionades que vulguen gaudir d’aquest esdeveniment esportiu disposaran d’un tramvia cada 7,5 minuts per a desplaçar-se des del centre de la capital, en l’estació d’Alacant, fins a la parada de Quatre Carreres, als voltants de la “Fonteta”.

Per a aquests viatgers i viatgeres els valdrà tant el recorregut de la Línia 10 que comença en aquesta estació d’Alacant i que es dirigeix fins a Natzaret, com el que inicia la seua circulació a Alacant i conclou el seu itinerari en la parada de Ciudat Arts i Ciències-Justícia, atés que tots dos trajectes passen per la parada de Quatre Carreres.

Espanya debutarà el dimecres 14 a les 16.00 hores davant Sèrbia, jugarà el divendres 16 enfront del Canadà, també a les 16.00 hores i acabarà la seua participació el diumenge 18 contra Corea del Sud en el mateix horari.

Però la fase de grups de la Copa Davis començarà un dia abans, demà dimarts dia 13, amb les trobades a disputar entre el Canadà i Corea del Sud, el dijous dia 15 entre Sèrbia i Corea del Sud i el dissabte 17 entre el Canadà i Sèrbia, tots ells a les 16.00 hores.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i app oficial.

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...