Data
16 de April de 2024

Metrovalencia acull una exposició contra la violència infantil en l’estació de Mislata

  • ‘Recordes com et maltractaren?’, organitzada per l’Associació Quera, forma part de les activitats de Línia 0 d’FGV
  • L’exhibició fotogràfica s’inaugura hui a les 17.30 hores i permetrà als assistents conscienciar-se contra diferents formes de maltractament als més xicotets

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) acollirà esta vesprada a partir de les 17.30 hores l’exposició contra la violència infantil ‘Recordes com et maltractaren?’ en l’estació de metro de Mislata de Metrovalencia (L3, L5, L9). La mostra permetrà als assistents “identificar-se amb diferents formes de violència i connectar amb records de la seua infància”, segons l’Associació Quera, organitzadora de l’esdeveniment.

Esta iniciativa s’adherix a la labor social que FGV pretén impulsar a través de Línia 0 en el seu compromís amb el benestar social.

L’exposició es podrà visitar des del dimarts 16 d’abril fins al dissabte 20. Els horaris varien en funció dels dies. El dimecres 17 i dissabte 20, l’exhibició estarà disponible des de les 9.00 fins a les 12.00 hores. El dijous 18 i divendres 19, de les 17.00 a les 20.00 hores.

Les persones que s’acosten a l’estació de Mislata podran veure fotografies en les vidrieres i interactuar amb elements posats a la disposició del públic, com a boles amb missatges evocadors que podran col·locar dins d’urnes.

“Es tracta de fer connectar al públic amb el seu passat, cerca provocar el record i que els assistents puguen fer una revisió de formes de maltractament que s’han normalitzat o s’han superat al llarg dels anys”, ha apuntat l’Associació Quera.

Esta entitat va nàixer a Mislata en 1993, gràcies a joves del municipi interessats a realitzar teatre. Els interessos de l’entitat van anar ampliant-se en qüestions com la creativitat, solidaritat i participació del sector juvenil.

En l’actualitat, l’associació realitza múltiples activitats, relacionades amb la participació ciutadana, amb especial atenció a la infància, adolescència i joventut.

Línia 0

Este tipus d’activitats de conscienciació formen part de la labor de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) que realitza FGV des de Línia 0, sense cap cost per a l’empresa pública. Dins de les col·laboracions se cedixen de manera gratuïta espais en trens i estacions per a donar a conéixer entre els viatgers este tipus de propostes.

Línia 0 és una iniciativa que partix de la responsabilitat de l’empresa amb la societat, propiciant un fòrum solidari, capaç d’atendre propostes sense ànim de lucre i que reporten un benefici al conjunt de la societat.

FGV va col·laborar l’any passat, juntament amb centres educatius, socials i Organitzacions No Governamentals (ONG), en 60 accions solidàries en les seues instal·lacions de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, dins de la seua política de Responsabilitat Social Corporativa (RSC).

Notícies relacionades

17 - 04 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...
28 - 02 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al Col·legi Sant Joan Baptista de Torrent

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Alumnes...
21 - 02 - 2024

Metrovalencia obri les instal·lacions de València Sud al col·legi José Senent de Massarrojos

L'activitat Metroescola pretén acostar als escolars el funcionament de la xarxa i els beneficis de l'ús del transport públic Una...