Data
07 de July de 2016

Metrovalencia amplia el dissabte el servici fins a les 2 h per a acudir al piromusical de la Gran Fira de València

El metro prolongaran les seues circulacions per a desplaçar els usuaris fins a les voltants de la Ciutat de les Arts i de les Ciències
 
Les estacions més pròximes per a acostar-se al punt de tir són Alameda, Amistat i Aragó
 
Els dissabtes 16 i 23 també es reforçaran les unitats, depenent de les característiques, horari i lloc dels actes

Metrovalencia ampliarà el dissabte, dia 9, el seu servici fins a les 2 hores aproximadament per a desplaçar tots aquells usuaris que desitgen acudir i tornar cap a i des del piromusical programat amb motiu de la Gran Fira de València i que es dispararà en la Ciutat de les Arts i de les Ciències a les 00:30 hores.
 
La prolongació del servici del metro serà als destins de Seminari, Paterna, Rafelbunyol i Torrent Avinguda. Les estacions del suburbà més pròximes a la Ciutat de les Arts i de les Ciències són Alameda, Amistat i Aragó.
 
A més, Metrovalencia també ampliarà el seu servici els dissabtes 16 i 23 per a facilitar el desplaçament i la tornada dels usuaris de distints actes puntuals i generals programats en les voltants de la xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).
 
Les característiques, l’horari i el lloc de la celebració dels actes festius influiran en el tipus de transport (metro i tramvia o només metro) que es pose en circulació, l’horari establit (fins a les 1:30 o 2 hores) i els destins (Seminari, Paterna, Rafelbunyol, Torrent Avinguda i Riba-roja de Túria). Per això, s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv per a conéixer amb exactitud el servici oferit.
 
El dia 16 es dispararà una cordà en les proximitats de la Marina Real a les 00 hores, per la qual cosa les unitats de metro i tramvia desplaçaran els viatgers fins a la 1:30 hores. La parada del tramvia de Marina Reial Joan Carles I tancarà a les 23:40 hores per motius de seguretat i que es reobrirà quan acabe l’espectacle pirotècnic.
 
Per al dia 23, el servici que prestarà Metrovalencia serà més general, atés que els actes programats no són en escenaris tan concrets com en dates anteriors, sinó que es distribuïxen per tot Ciutat Vella. En esta ocasió, hi haurà unitats de metro i tramvia circulant fins a les 2 hores amb destins a Seminari, Paterna, Rafelbunyol, Torrent Avinguda i Riba-roja de Túria.
 

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...