Data
14 de July de 2016

Metrovalencia amplia el dissabte el seu servici per a facilitar l’assistència a la cordà de la Gran Fira de València

  • El metro i tramvia prolongaran les seues circulacions per a desplaçar els usuaris fins a l’Avinguda Neptú
  • La parada de Marina Reial Joan Carles I es tancarà per seguretat a les 23:40 h i es reobrirà després de l’espectacle pirotècnic, que s’inicia a les 00 h
  • El següent dissabte, dia 23, també es reforçaran les unitats pels actes programats en Ciutat Vella

Ampliació servei Metrovalencia per Gran Fira ValènciaMetrovalencia ampliarà el dissabte dia 16 de juliol el seu servici fins a les 1:30 hores aproximadament per a desplaçar tots aquells usuaris que desitgen acudir i tornar cap a i des de la cordà, programada amb motiu de la Gran Fira de València i que es dispararà en la contornada de l’Avinguda Neptú a les 00:00 hores.

Este servici forma part dels programats per Metrovalencia durant les nits dels dissabtes 2, 9, 16 i 23 de juliol per a facilitar l’accés als actes programats amb motiu de la Gran Fira de València.

La prolongació del servici del metro serà a les destinacions de Seminari-CEU, Paterna, Rafelbunyol i Torrent Avinguda, igual que farà el tramvia, en especial la Línia 8, que unix Marítim-Serrería amb Marina Reial Joan Carles I. Precisament, cal tindre en compte que dita parada tancarà a les 23:40 hores per motius de seguretat i que es reobrirà quan acabe l’espectacle pirotècnic.

A més, Metrovalencia també ampliarà el seu servici el següent dissabte, dia 23, per a facilitar el desplaçament i la tornada dels usuaris de distints actes programats en Ciutat Vella.

Les característiques, l’horari i el lloc de la celebració dels actes festius influïxen en el tipus de transport (metro i tramvia o només metro) que es posen en circulació, l’horari establit (fins a las1:30 o 2 hores) i les destinacions (Seminari-CEU, Paterna, Rafelbunyol, Torrent Avinguda i Riba-roja de Túria).

S’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït de Informació i atenció al client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook.com/metrovalencia.fgv per a conéixer amb exactitud el servici oferit.

Per exemple, per al dia 23, el servici que prestarà Metrovalencia serà més general, atés que els actes programats no són en escenaris tan concrets com en dates anteriors, sinó que es distribuïxen per tot Ciutat Vella. En esta ocasió, hi haurà unitats de metro i tramvia circulant fins a les 2 hores amb destinacions a Seminari-CEU, Paterna, Rafelbunyol, Torrent Avinguda i Riba-roja de Túria.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...