Data
14 de July de 2016

Metrovalencia amplia el dissabte el seu servici per a facilitar l’assistència a la cordà de la Gran Fira de València

  • El metro i tramvia prolongaran les seues circulacions per a desplaçar els usuaris fins a l’Avinguda Neptú
  • La parada de Marina Reial Joan Carles I es tancarà per seguretat a les 23:40 h i es reobrirà després de l’espectacle pirotècnic, que s’inicia a les 00 h
  • El següent dissabte, dia 23, també es reforçaran les unitats pels actes programats en Ciutat Vella

Ampliació servei Metrovalencia per Gran Fira ValènciaMetrovalencia ampliarà el dissabte dia 16 de juliol el seu servici fins a les 1:30 hores aproximadament per a desplaçar tots aquells usuaris que desitgen acudir i tornar cap a i des de la cordà, programada amb motiu de la Gran Fira de València i que es dispararà en la contornada de l’Avinguda Neptú a les 00:00 hores.

Este servici forma part dels programats per Metrovalencia durant les nits dels dissabtes 2, 9, 16 i 23 de juliol per a facilitar l’accés als actes programats amb motiu de la Gran Fira de València.

La prolongació del servici del metro serà a les destinacions de Seminari-CEU, Paterna, Rafelbunyol i Torrent Avinguda, igual que farà el tramvia, en especial la Línia 8, que unix Marítim-Serrería amb Marina Reial Joan Carles I. Precisament, cal tindre en compte que dita parada tancarà a les 23:40 hores per motius de seguretat i que es reobrirà quan acabe l’espectacle pirotècnic.

A més, Metrovalencia també ampliarà el seu servici el següent dissabte, dia 23, per a facilitar el desplaçament i la tornada dels usuaris de distints actes programats en Ciutat Vella.

Les característiques, l’horari i el lloc de la celebració dels actes festius influïxen en el tipus de transport (metro i tramvia o només metro) que es posen en circulació, l’horari establit (fins a las1:30 o 2 hores) i les destinacions (Seminari-CEU, Paterna, Rafelbunyol, Torrent Avinguda i Riba-roja de Túria).

S’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït de Informació i atenció al client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook.com/metrovalencia.fgv per a conéixer amb exactitud el servici oferit.

Per exemple, per al dia 23, el servici que prestarà Metrovalencia serà més general, atés que els actes programats no són en escenaris tan concrets com en dates anteriors, sinó que es distribuïxen per tot Ciutat Vella. En esta ocasió, hi haurà unitats de metro i tramvia circulant fins a les 2 hores amb destinacions a Seminari-CEU, Paterna, Rafelbunyol, Torrent Avinguda i Riba-roja de Túria.

Notícies relacionades

26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...
12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...