Data
28 de August de 2022

Metrovalencia àmplia el servei per a facilitar l’accés al partit que disputen València C.F. i i l’Atlètic de Madrid

  • El servei especial reforçarà les circulacions per a la trobada que es juga a les 22.00 hores a Mestalla
  • Les estacions més pròximes són Aragó (L5 i L7) i Facultats (L3 i L9) i des d’Àngel Guimerà hi ha transbord a les L1 i L2

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ampliarà el dilluns 29 d’agost el servei de Metrovalencia amb motiu del partit de la tercera jornada de la Lliga que disputaran a les 22 hores, a Mestalla, el València C.F. i l’Atlètic de Madrid.

Metrovalencia ha previst reforçar els serveis de les Línies 1, 2, 3, 4, 5 i 7 amb la incorporació de metres i tramvies addicionals després de la finalització del partit.

Des de l’estació de Aragó, la més pròxima a l’estadi, s’accedeix a la Línia 5 per a arribar fins a Marítim-Serradora i cap a Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb les Línies 1 i 2 en Ángel Guimerà. En la mateixa estació, però en Línia 7, s’ha previst un tren addicional en direcció a Torrent Avinguda.

Des de la també pròxima estació de Facultats-Manuel Broseta els trens circularan en línia 3 fins a Alboraia Peris Aragó i Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb les Línies 1 i 2 en Àngel Guimerà en direcció a Torrent Avinguda i paterna.

Amb motiu de les obres de renovació de via que es duen a terme per part d’FGV, fins al pròxim 31 d’agost, en les Línies 1 i 3 els trens circularan després de la trobada fins a Alginet i Entroncament en línia 1 i fins a Alboraia Peris Aragó en Línia 3.

Respecte al tramvia, les persones usuàries podran desplaçar-se, després de la trobada, des de la parada de Benimaclet fins a la de Doctor Lluch.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i app oficial.

Notícies relacionades

21 - 06 - 2024

FGV reunix el Comité de Participació de Clients de Metrovalencia per a analitzar el servici i presentar noves actuacions i iniciatives

El director gerent, Alfonso Novo, ha assistit a la trobada en el qual participen entitats i usuaris habituals En la...
24 - 05 - 2024

Els usuaris del tramvia de València valoren amb un notable, 8,02 punts sobre 10, el servici que presta este mitjà de transport

La puntuació positiva, sumant “Molt bé”, “Bastant bé” i Bé”, aconseguix el 92% La Línia 10 obté 8,78 punts, les...
26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...