Data
01 de January de 2024

Metrovalencia àmplia el servici amb motiu del partit de Lliga entre València CF i Vila-real CF

  • El dispositiu previst incorpora circulacions addicionals després de la finalització de la trobada que comença a les 21.30 hores a Mestalla
  • Les estacions més pròximes són Aragó (L5 i L7) i Facultats-Manuel Broseta (L3 i L9) i Alameda (L3, L5, L7 i L9)

Ferrocarrils de la Generalitat (FGV) àmplia el dimarts 2 de gener el servici habitual amb motiu del partit de Liga que disputen, a partir de les 21.30 hores a Mestalla, València CF i Vila-real CF.

Metrovalencia ha previst reforçar els seus servicis en les línies L1, L2, L3, L4, L5 i L7 amb la incorporació de metros i tramvies addicionals després de la finalització del partit.

Des de l’estació de Aragó, la més pròxima a l’estadi, hi haurà servici de la Línia 5 en direcció a Marítim-Serradora i cap a Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb la L1 i L2 en Ángel Guimerà. En la mateixa estació, però en Línia 7, s’incorpora un tren en direcció a Torrent Avinguda.

Des de la també pròxima estació de Facultats-Manuel Broseta hi haurà servici cap a Rafelbunyol i Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb la L1 i L2 en Àngel Guimerà. Tant els trens que partixen de Aragó com els de Facultats-Manuel Broseta passen per la també pròxima estació d’Alameda.

Els citats transbords en l’estació d’Àngel Guimerà possibilitaran els desplaçaments en la Línia 2 fins a Torrent Avinguda i cap a Paterna. En la mateixa estació, però en la Línia 1, es podrà arribar fins a direcció a Seminari.

Respecte al tramvia, des de Benimaclet es podrà arribar fins a Doctor Lluch. En línia 10 des d’Alacant hi haurà circulació fins a Natzaret.

Els horaris es poden consultar en les pròpies estacions, pàgina web www.metrovalencia.es, app oficial i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46.

Notícies relacionades

21 - 06 - 2024

FGV reunix el Comité de Participació de Clients de Metrovalencia per a analitzar el servici i presentar noves actuacions i iniciatives

El director gerent, Alfonso Novo, ha assistit a la trobada en el qual participen entitats i usuaris habituals En la...
24 - 05 - 2024

Els usuaris del tramvia de València valoren amb un notable, 8,02 punts sobre 10, el servici que presta este mitjà de transport

La puntuació positiva, sumant “Molt bé”, “Bastant bé” i Bé”, aconseguix el 92% La Línia 10 obté 8,78 punts, les...
26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...