Data
12 de July de 2018

Metrovalencia amplia el servici la nit del dissabte per a facilitar la participació en la Nit a la Mar

El metro, fins a les 3 h, i el tramvia, fins a les 2 h, acostaran als usuaris als múltiples actes programats, inclòs un piromusical a l’1 h
 
Els destins Aeroport, Torrent Av, Llíria, Bétera, Riba-roja, Rafelbunyol, Tossal del Rei, V. Andrés Estellés i Marina Reial incremetan el seu horari

Metrovalencia ampliarà el dissabte dia 14 el seu servici fins a les 3 hores, pas per les estacions més cèntriques en el cas del metro, i fins a les 2 hores, des del districte Marítim en el del tramvia, per a desplaçar tots aquells usuaris que desitgen acudir i tornar dels diferents actes programats amb motiu de la celebració de la Nit a la Mar de la Gran Fira de València.
 
La prolongació del servici del metro afectarà els destins d’Aeroport, Seminari, Paterna i Torrent Avinguda. A més, hi haurà un servici a última hora cap a Rafelbunyol, Llíria, Bétera i Riba-roja de Túria.
 
En el cas del tramvia es prolonga el servici fins aproximadament les dos de la matinada del diumenge, partint del districte Marítim. Els destins seran Tossal del Rei, Vicent Andreu Estellés i Marina Reial Joan Carles I.
 
Com a part de la programació de la Gran Fira de València, la Nit a la mar té previstes actuacions i espectacles per a totes les edats, com a música infantil, DJ per a majors i, sobretot, un piromusical a les 1 hores en la Marina Real.
 
Este servici especial per a la Nit a la mar es repetirà al següent dissabte dia 21, quan la Gran Fira de València celebre el seu Gran Nit. A més, es reforçarà la cobertura de personal per a atendre altres esdeveniments, com la Batalla de Flores del dia 29.
 
La freqüència de pas de metros i tramvies s’ha establit segons trams i franges horàries, per la qual cosa s’aconsella als clients que s’informen amb antelació en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900461046, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv per a conéixer amb exactitud el servici oferit.

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...