Data
29 de June de 2016

Metrovalencia ampliarà el servici els dissabtes 2, 9, 16 i 23 del pròxim mes per la Fira de Julio

El metre i tramvia circularan a distints destins depenent de les característiques, horari i lloc de celebració dels actes festius
 
La parada de Marina Reial Joan Carles I es tancarà per seguretat a les 23:40 hores els dies 2 i 16 per la mascletà multicolor i la cordà, respectivament
 
L’horari d’estiu comença el divendres amb servicis intermedis de dilluns a dissabte, mentres que diumenges i festius mantenen el seu horari

Metrovalencia ampliarà el seu servici durant els dissabtes de la Fira de Julio (2, 9, 16 i 23 del pròxim mes) per a facilitar el desplaçament i la tornada dels usuaris de distints actes puntuals i generals programats en les voltants de la xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).
 
Les característiques, l’horari i el lloc de la celebració dels actes festius influiran en el tipus de transport (metre i tramvia o només metre) que es pose en circulació, l’horari establit (fins a las1:30 o 2 hores) i els destins (Seminari, Paterna, Rafelbunyol, Torrent Avinguda i Riba-roja de Túria). Per això, s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv per a conéixer amb exactitud el servici oferit.
 
D’esta manera, el dia 2, per a la mascletà multicolor que es dispararà en la contornada de l’Avinguda Neptú a les 00 hores, es prolongarà el servici a Seminari, Paterna, Rafelbunyol i Torrent Avinguda fins aproximadament les 1:30 hores, igual que el tramvia. Cal tindre en compte que, la parada del tramvia de Marina Reial Joan Carles I, tancarà a les 23:40 hores per motius de seguretat i que es reobrirà quan acabe l’espectacle pirotècnic.
 
El dissabte 9, el piromusical que es dispararà en la Ciutat de les Arts i de les Ciències a les 00:30 hores suposarà que el servici, només de metre, s’amplie fins a les 2 hores. Les estacions més pròximes són les d’Albereda, Amistat i Aragó.
 
El dia 16 es dispararà una cordà en les proximitats de la Marina Real a les 00 hores, per la qual cosa les unitats de metre i tramvia desplaçaran els viatgers fins a la 1:30 hores. Igual que el dia 2, la parada del tramvia de Marina Reial Joan Carles I tancarà a les 23:40 hores per motius de seguretat i que es reobrirà quan acabe l’espectacle pirotècnic.
 
Per al dia 23, el servici que prestarà Metrovalencia serà més general, atés que els actes programats no són en escenaris tan concrets com en dates anteriors, sinó que es distribuïxen per tot Ciutat Vella. En esta ocasió, hi haurà unitats de metre i tramvia circulant fins a les 2 hores amb destins a Seminari, Paterna, Rafelbunyol, Torrent Avinguda i Riba-roja de Túria.
 
Horari d’estiu
 
D’altra banda, des de divendres que ve, 1 de juliol, fins al 31 d’agost, Metrovalencia modifica els servicis de les seues sis línies de metre, aplicant els horaris propis de les jornades intermèdies dels dissabtes entre el dilluns i el divendres, amb la qual cosa s’equiparen els primers sis dies de la setmana. Els diumenges i festius mantenen l’horari habitual de la resta de l’any.
 
Per la seua banda, les tres línies de tramvia ja van iniciar l’horari d’estiu el passat dia 15 de juny, que mantindran també fins al 31 d’agost.
 
Durant els mesos de juliol i agost, i segons dades d’anys anteriors, es produïx una reducció mitjana del nombre de viatgers que utilitzen els servicis de Metrovalencia al voltant del 20 i el 40 per cent, respectivament.
 
Esta decisió permet adaptar l’oferta a la demanda real dels clients durant els mesos d’estiu, i aconseguir una major eficiència, a través de la reorganització d’horaris, amb l’ajust dels servicis menys utilitzats, i la consegüent reducció de costos.
 
Els horaris d’estiu també es poden consultar en les estacions de la xarxa de Metrovalencia, en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv.
 

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...