Data
29 de June de 2016

Metrovalencia ampliarà el servici els dissabtes 2, 9, 16 i 23 del pròxim mes per la Fira de Julio

El metre i tramvia circularan a distints destins depenent de les característiques, horari i lloc de celebració dels actes festius
 
La parada de Marina Reial Joan Carles I es tancarà per seguretat a les 23:40 hores els dies 2 i 16 per la mascletà multicolor i la cordà, respectivament
 
L’horari d’estiu comença el divendres amb servicis intermedis de dilluns a dissabte, mentres que diumenges i festius mantenen el seu horari

Metrovalencia ampliarà el seu servici durant els dissabtes de la Fira de Julio (2, 9, 16 i 23 del pròxim mes) per a facilitar el desplaçament i la tornada dels usuaris de distints actes puntuals i generals programats en les voltants de la xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).
 
Les característiques, l’horari i el lloc de la celebració dels actes festius influiran en el tipus de transport (metre i tramvia o només metre) que es pose en circulació, l’horari establit (fins a las1:30 o 2 hores) i els destins (Seminari, Paterna, Rafelbunyol, Torrent Avinguda i Riba-roja de Túria). Per això, s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv per a conéixer amb exactitud el servici oferit.
 
D’esta manera, el dia 2, per a la mascletà multicolor que es dispararà en la contornada de l’Avinguda Neptú a les 00 hores, es prolongarà el servici a Seminari, Paterna, Rafelbunyol i Torrent Avinguda fins aproximadament les 1:30 hores, igual que el tramvia. Cal tindre en compte que, la parada del tramvia de Marina Reial Joan Carles I, tancarà a les 23:40 hores per motius de seguretat i que es reobrirà quan acabe l’espectacle pirotècnic.
 
El dissabte 9, el piromusical que es dispararà en la Ciutat de les Arts i de les Ciències a les 00:30 hores suposarà que el servici, només de metre, s’amplie fins a les 2 hores. Les estacions més pròximes són les d’Albereda, Amistat i Aragó.
 
El dia 16 es dispararà una cordà en les proximitats de la Marina Real a les 00 hores, per la qual cosa les unitats de metre i tramvia desplaçaran els viatgers fins a la 1:30 hores. Igual que el dia 2, la parada del tramvia de Marina Reial Joan Carles I tancarà a les 23:40 hores per motius de seguretat i que es reobrirà quan acabe l’espectacle pirotècnic.
 
Per al dia 23, el servici que prestarà Metrovalencia serà més general, atés que els actes programats no són en escenaris tan concrets com en dates anteriors, sinó que es distribuïxen per tot Ciutat Vella. En esta ocasió, hi haurà unitats de metre i tramvia circulant fins a les 2 hores amb destins a Seminari, Paterna, Rafelbunyol, Torrent Avinguda i Riba-roja de Túria.
 
Horari d’estiu
 
D’altra banda, des de divendres que ve, 1 de juliol, fins al 31 d’agost, Metrovalencia modifica els servicis de les seues sis línies de metre, aplicant els horaris propis de les jornades intermèdies dels dissabtes entre el dilluns i el divendres, amb la qual cosa s’equiparen els primers sis dies de la setmana. Els diumenges i festius mantenen l’horari habitual de la resta de l’any.
 
Per la seua banda, les tres línies de tramvia ja van iniciar l’horari d’estiu el passat dia 15 de juny, que mantindran també fins al 31 d’agost.
 
Durant els mesos de juliol i agost, i segons dades d’anys anteriors, es produïx una reducció mitjana del nombre de viatgers que utilitzen els servicis de Metrovalencia al voltant del 20 i el 40 per cent, respectivament.
 
Esta decisió permet adaptar l’oferta a la demanda real dels clients durant els mesos d’estiu, i aconseguir una major eficiència, a través de la reorganització d’horaris, amb l’ajust dels servicis menys utilitzats, i la consegüent reducció de costos.
 
Els horaris d’estiu també es poden consultar en les estacions de la xarxa de Metrovalencia, en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv.
 

Notícies relacionades

20 - 06 - 2024

Metrovalencia circularà de manera ininterrompuda en Sant Joan i oferirà més de 225.000 places de metro i tramvia per a facilitar la mobilitat

FGV programa circulacions especials en totes les línies la nit del 23 i la matinada del 24 de juny fins...
06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...