Data
31 de July de 2020

Metrovalencia aplicarà durant el mes d’agost l’horari d’estiu

L’1 de setembre es recuperarà el servei habitual que s’ofereix al llarg de l’any  

Durant el mes de juliol s’ha oferit un nou horari que ha permés incrementar el nombre de circulacions des de primera hora fins a les 15 hores

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) aplicarà durant el mes d’agost, en les línes de metro de València, l’horari d’estiu. Aquest nou calendari de servei finalitzarà el pròxim 31 d’agost. A partir de l’1 de setembre es recuperarà el servei habitual de la resta de l’any. 

Durant el mes d’agost, l’horari de dilluns a dissabte correspondrà al d’un dissabte, com en estius anteriors, mantenint-se igualment els horaris de diumenges i festius.
 
El servei de tramvia ja va iniciar el passat dia 15 de juny el seu horari d’estiu, que coincideix amb els laborables no lectius, en estar tancats els centres educatius i universitaris.
 
Enguany per primera vegada, i com a mesura afegida a les quals s’han posat en servei com a conseqüència de la crisi sanitària, s’han mantingut durant el mes de juliol els horaris laborables de dilluns a divendres del metro de València, fins a les 15 hores aproximadament. Aquesta decisió ha permés augmentar en un 22,37% les circulacions i freqüències que s’han oferit al juliol respecte al mateix mes del passat any.
 
Quant al servei nocturn de cap de setmana denominat “A la Lluna de Metrovalencia” segueix suspés fins a un altre avís, a causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus.
 
Els horaris es poden consultar en les estacions de la xarxa de Metrovalencia, en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

16 - 07 - 2024

FGV comença a construir la llosa superior del túnel que connectarà les estacions d’Alacant i Xàtiva de Metrovalencia

L'objectiu és obrir un pas per als vianants després de l'estiu al carrer Alacant entre Xàtiva i l'accés al carrer...
21 - 06 - 2024

FGV reunix el Comité de Participació de Clients de Metrovalencia per a analitzar el servici i presentar noves actuacions i iniciatives

El director gerent, Alfonso Novo, ha assistit a la trobada en el qual participen entitats i usuaris habituals En la...
24 - 05 - 2024

Els usuaris del tramvia de València valoren amb un notable, 8,02 punts sobre 10, el servici que presta este mitjà de transport

La puntuació positiva, sumant “Molt bé”, “Bastant bé” i Bé”, aconseguix el 92% La Línia 10 obté 8,78 punts, les...