Data
05 de May de 2016

Metrovalencia avançarà l’inici del seu horari per la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats

Els  primers trens de les Línies 1 i 3 començaran a circular el diumenge a les 5:55 hores de la matinada

Es preveu una massiva assistència als actes que es desenrotllen en la Plaça de la Mare de Déu de la capital
 
Les estacions més pròximes són Xàtiva, Colom, Túria, Àngel Guimerà i Plaça Espanya

Metrovalencia avançarà diumenge que ve l’horari dels primers servicis de metre a fi de facilitar l’assistència de públic als actes que es desenrotllaran en la Plaça de la Verjurada de València amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu dels Desemparats.
 
A les 5:55 h de la matinada partirà un tren de Línia 3 des de l’estació de  Machado amb direcció a Aeroport. A les 6:28 hores, este eixirà d’Aeroport amb direcció a Rafelbunyol.
 
Per la seua banda, el primer tren de Línia 1 eixirà de València Sud a les 5:55 hores amb destinació a Entroncament, des d’on tornarà en direcció contrària per a cobrir el recorregut fins a Villanueva de Castellón a les 6:17 hores.
 
Els actes per a commemorar la festivitat de la Mare de Déu donaran començament a les 5 de la matinada amb la Missa Descoberta que se celebrarà en la Basílica de Mare de Déu. A les 8:00 h s’iniciarà la Missa´d’Infants.
 
L’acte del trasllat de la Mare de Déu començarà a les 10:30 h del matí. A les 14:00 hores està previst el tir d’una mascletà en la Plaça de l’Ajuntament. A les 18:30 hores s’iniciarà la tradicional Processó amb què es tancaran els actes festius en honor de la Mare de Déu.
 
Les persones que desitgen acudir a la Plaça de la Mare de Déu utilitzant els servicis de la Línia 1 de Metrovalencia tenen com a estacions més pròximes Túria, Àngel Guimerà i Plaça´d’Espanya. Per als usuaris de la Línia 3 les estacions més pròximes a la Plaça de la Mare de Déu són Xàtiva i Colom.
 
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’estos servicis poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web (www.metrovalencia.es).

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...