Data
23 de February de 2023

Metrovalencia facilita aquest cap de setmana la mobilitat per a acudir al certamen El meu bebé i jo

  • El 25 i 26 se celebra el saló del bebé i les noves famílies en el recinte firal
  • Les freqüències de pas seran entre 30 i 40 minuts en la franja horària de les 6 a les 23 hores

Metrovalencia facilitarà el 25 i 26 de febrer els desplaçaments a Fira València en la Línia 4 del tramvia amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudisquen al certamen El meu bebé i jo.

Durant la celebració del certamen, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas entre 30 i 40 minuts en l’horari establit des de les 6.00 hores fins a les 23 hores.

El dissabte 25, el primer tramvia des de Doctor Lluch entrarà en servei a les 6 hores, mentre que des de Fira l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores. El diumenge 26, el primer comboi des de Doctor Lluch eixirà a les 7.20 hores i l’últim des de Fira a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i en l’app oficial.

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...