Data
20 de September de 2022

Metrovalencia facilita el transport amb tramvia a Fira València per a acudir a Hàbitat, Home Tèxtils Premium i Espai Cuina SICI

Servicio de L4 a Fira València
  • Del 20 al 23 se celebren els tres certàmens amb una freqüència de pas de 20 minutos de 6 a 22 hores
  • La Línia 2 del metro també comunica amb el recinte firal des de l’estació Les Carolines-Fira

Metrovalencia ha programat a partir de hui dimarts i fins al divendres serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen a la Fira Internacional del Moble (Hàbitat València), Home Tèxtils Premium i Espai Cuina-SICI.

Durant la celebració d’aquests esdeveniments, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minutos entre les franges horàries de les 6.00 i les 22 hores.

El primer tramvia des de Beteró circularà a partir de les 6 hores i des de Doctor Llluch a les 6.30 hores. L’últim eixirà des de Doctor Lluch a les 21.29 hores, mentre que des de Fira, el primer ho farà a les 6.40 hores i l’últim a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar al telèfon gratuït 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia www.metrovalencia.es, en xarxes socials (@metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.) i en l’App oficial.

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...