Data
20 de September de 2022

Metrovalencia facilita el transport amb tramvia a Fira València per a acudir a Hàbitat, Home Tèxtils Premium i Espai Cuina SICI

Servicio de L4 a Fira València
  • Del 20 al 23 se celebren els tres certàmens amb una freqüència de pas de 20 minutos de 6 a 22 hores
  • La Línia 2 del metro també comunica amb el recinte firal des de l’estació Les Carolines-Fira

Metrovalencia ha programat a partir de hui dimarts i fins al divendres serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen a la Fira Internacional del Moble (Hàbitat València), Home Tèxtils Premium i Espai Cuina-SICI.

Durant la celebració d’aquests esdeveniments, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minutos entre les franges horàries de les 6.00 i les 22 hores.

El primer tramvia des de Beteró circularà a partir de les 6 hores i des de Doctor Llluch a les 6.30 hores. L’últim eixirà des de Doctor Lluch a les 21.29 hores, mentre que des de Fira, el primer ho farà a les 6.40 hores i l’últim a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar al telèfon gratuït 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia www.metrovalencia.es, en xarxes socials (@metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.) i en l’App oficial.

Notícies relacionades

03 - 07 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a OWN València i Airsoft Encounter

Del 4 al 7 se celebra el major festival d'entreteniment digital d'Espanya i del 5 al 7 el Saló Internacional...
27 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a FIMI

El 27 i 28 de juny se celebra el certamen de Moda Infantil La freqüència de pas serà de 30...
25 - 06 - 2024

Metrovalencia va afavorir la mobilitat de més de 150.000 usuaris en la nit de Sant Joan

El tramvia va mobilitzar a 52.493 viatgers en les seues quatre línies i el metro a 101.492 en les seues...