Data
15 de July de 2023

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir el dia 17 al càsting d’Operació Triomf en Fira València

  • El dilluns els aspirants al famós concurs musical realitzaran les proves selectives
  • La freqüència de pas dels tramvies serà de 30 minuts entre les 6 i les 22 hores

Metrovalencia facilitarà dilluns que ve dia 17 els desplaçaments a Fira València en la Línia 4 del tramvia amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudisquen al càsting del famós concurs musical Operació Triomf.

Durant la jornada, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 30 minuts en l’horari establit entre les 6.00 i les 22 hores.

A l’ésser una jornada laborable, el primer tramvia eixirà a les 6.10 hores des de la parada de Doctor Lluch, i l’últim des de Doctor Lluch ho farà a les 21.30 hores. Des de la parada de Fira, el primer serà a les 7.04 hores i l’últim a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la parada de Fira en la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia www.metrovalencia.es, en xarxes socials i en l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...