Data
24 de January de 2023

Metrovalencia facilita l’accés i retorn en transport públic al partit que disputen València C.F. i Athletic de Bilbao

  • L’encontre de Copa comença a les 20 hores del dijous 26 de gener a Mestalla i està previst ampliar el servei habitual en cas de pròrroga o penals
  • Les estacions més pròximes a l’estadi són Aragó (L5 i L7) i Facultats (L3 i L9) i Alameda (L3, L5, L7 i L9)

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilitarà el dijous dia 26 de gener, a través de Metrovalencia, l’accés i retorn al partit que disputen València C.F. i Athletic de Bilbao, a les 20 hores en l’estadi de Mestalla, corresponent a l’eliminatòria de quarts de final de la Copa del Rei.

Metrovalencia ha previst ampliar el servei habitual en cas de pròrroga o penals amb la incorporació de trens i tramvies addicionals en les Línies 1, 2, 3, 4, 5 i 7, després de la finalització del partit.

Des de l’estació d’Aragó, la més pròxima a l’estadi, s’oferirà servei de la Línia 5 en direcció a Marítim i Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb les Línies 1 i 2 en Ángel Guimerà.

Des de la també pròxima estació de Facultats, també en cas de pròrroga, o penals hi haurà serveis cap a Rafelbunyol i cap a Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb les Línies 1 i 2 en Àngel Guimerà.

A Alameda també es pot accedir a les línies 3, 5, 7 i 9.

Els transbords en Àngel Guimerà possibilitaran els desplaçaments en la Línia 1 fins a Torrent Avinguda i cap a Seminari i en Línia 2, en direcció a Paterna.

Respecte al tramvia, s’oferirà circulacions des de Benimaclet fins a la Doctor Lluch en la Línia 4, així com amb la Línia 6 a Beteró.

En la nova Línia 10, un tramvia eixirà de l’estació d’Alacant a partir de les 23 hores en direcció a Natzaret, esperant a les persones usuàries procedents de la Línia 7 que realitzen transbord a Bailén.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en l’app oficial.

Notícies relacionades

01 - 01 - 2024

Metrovalencia àmplia el servici amb motiu del partit de Lliga entre València CF i Vila-real CF

El dispositiu previst incorpora circulacions addicionals després de la finalització de la trobada que comença a les 21.30 hores a...
29 - 12 - 2023

FGV amplia el servici nocturn de Metrovalencia durant Nit de Cap d’Any fins al matí de l’1 de gener

Les circulacions addicionals permeten mantindre el pas de trens i tramvies des de la nit del 31 de desembre fins...
06 - 12 - 2023

La Casa de la Cultura de Rafelbunyol acull l’exposició “Les dones d’FGV. 35 anys camí de la igualtat”

La mostra romandrà oberta al públic fins al pròxim 17 de desembre i forma part dels actes programats amb motiu...