Data
22 de March de 2019

Metrovalencia facilita l’accés i tornada dels aficionats al partit que disputen a Mestalla les seleccions d’Espanya i Noruega  

FGV oferix eixe dia el servici nocturn previst per als divendres, dissabtes i  vespres de festius 

Les estacions més pròximes a l’estadi són Aragón, Alameda i Facultats que permeten enllaçar amb el conjunt de línies en servei
 

Metrovalencia ofereix serveis de metro i tramvia per a facilitar l’accés i tornada dels aficionats que acudisquen a l’estadi de Mestalla, per a assistir al partit de futbol de la fase de grups per a la classificació de l’Eurocopa 2020, entre les seleccions d’Espanya i Noruega 

El partit es disputa el dissabte 23 de març, a les 20.45 hores, i Metrovalencia compta amb el seu servei nocturn que ofereix de manera habitual els divendres, dissabtes i vespres de festiu, fins prop de les 3 de la matinada.
 
Des de l’estació d’Aragón, la més pròxima a l’estadi, es pot accedir als trens de la Línia 5 en direcció a Marítim-Serrería i Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb les Línies 1 i 2 en Ángel Guimerà. En la mateixa estació d’Aragón, però en Línia 7 s’ofereixen trens amb direcció a Torrent Avinguda.
 
Des de la també pròxima estació de Facultats es pot accedir als trens de  la Línia 3 i 5 cap a Rafelbunyol i Aeroport i Línia 9 amb destinació a Riba-roja de Túria i Alboraya Peris Aragó, amb possibilitat d’enllaçar també amb les Línies 1 i 2 en Àngel Guimerà. 
 
L’estació d’Alameda, permet accedir de manera directa a les Línies 3, 5, 7 i 9.
 
Els transbords en l’estació d’Àngel Guimerà possibiliten els desplaçaments en la Línia 1 fins a Seminari i Bétera i en la Línia 2, des de la mateixa en direcció Torrent Avinguda, Picassent Paterna  i Llíria.
 
Respecte del tramvia, els aficionats poden fer transbord amb les Línies 4, 6 i 8 en les estacions de metro de Benimaclet, Entroncament i Marítim Serradora.
 
“A la Lluna de Metrovalencia”
 
Gràcies a este servei nocturn, denominat “A la Lluna de Metrovalencia”, els caps de setmana i vespres de festiu s’ofereixen trensentre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería. 
 
En direcció a Alboraya la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria, que abans només disposaven d’una única circulació, a la finalització del servei, i ara compten amb tres. 
 
Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions tenen lloc entre les 2.30 i les 3.00 hores.
 
En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les Línies, mentres que en els trams Primat Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts.  
 
En Línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en circulació que arriba fins Mas del Rosari.  Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions es produïxen entorn de les 2.30 hores.
 
Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es  i en el telèfon gratuït  de Informació i atenció al client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv. 
 
 
 

Notícies relacionades

20 - 06 - 2024

Metrovalencia circularà de manera ininterrompuda en Sant Joan i oferirà més de 225.000 places de metro i tramvia per a facilitar la mobilitat

FGV programa circulacions especials en totes les línies la nit del 23 i la matinada del 24 de juny fins...
06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...