Data
21 de February de 2020

Metrovalencia facilita l’accés i tornada dels aficionats al partit que disputen Levante UD i Real Madrid

La nit del 22 de febrer s’ofereix el servei nocturn previst per als divendres, dissabtes i vespres de festius

La parada Estadi del Llevant està situada a les portes de l’estadi i l’estació de Machado als voltants

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà serveis de metro i tramvia per a facilitar l’accés i tornada dels aficionats que acudisquen al partit corresponent a la jornada 25 de la Lliga, que disputen Levante UD i Real Madrid, en l’estadi de Ciutat de València. 

L’encontre està previst per al dissabte 22 de febrer, a les 21.00 hores. Eixa  nit Metrovalencia ofereix com és habitual  el seu servei nocturn de divendres, dissabtes i vespres de festiu, fins prop de les 3 de la matinada.
 
La parada del tramvia Estadi del Llevant, corresponent a la Línia 6 (Tossal del Rei-Marítim Serrería), és la més pròxima a l’estadi levantinista.
 
A més, els aficionats poden accedir i tornar de l’estadi Ciutat de València des de la pròxima estació de metro de Machado, corresponent a la Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport). 
 
Tots aquells usuaris de Metrovalencia que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències poden consultar la pàgina web (www.metrovalencia.es) o cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client.
 
“A la Lluna de Metrovalencia”
 
Gràcies a este servei nocturn, denominat “A la Lluna de Metrovalencia”, els caps de setmana i vespres de festiu s’ofereixen trens entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería. 
 
En direcció a Alboraia, la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria. Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions tenen lloc entre les 2.30 i les 3.00 hores.
 
En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les Línies, mentres que en els trams Primat Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts.  En Línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en circulació que arriba fins Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions es produïxen entorn de les 2.30 hores.
 

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...