Data
13 de February de 2020

Metrovalencia facilita l’accés i tornada dels aficionats al partit que disputen València CF i Atlètic de Madrid

La nit del 14 de febrer s’ofereix el servei nocturn previst per als divendres, dissabtes i vespres de festius

Les estacions més pròximes a l’estadi de Mestalla són Aragón, Alameda i Facultats 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà serveis de metro i tramvia per a facilitar l’accés i tornada dels aficionats que acudisquen al partit corresponent a la jornada 24 de la Lliga, que disputen en l’estadi de Mestalla, València CF i Atlètic de Madrid.  

El partit està previst per al divendres 14 de febrer, a les 21.00 hores. Durant eixa  nit Metrovalencia ofereix com és habitual  el seu servei nocturn de divendres, dissabtes i vespres de festiu, fins prop de les 3 de la matinada.

Des de l’estació d’Aragón, la més pròxima a l’estadi de Mestalla, es pot accedir als trens de la Línia 5 en direcció a Marítim-Serrería i Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb les Línies 1 i 2 en Ángel Guimerà. En la mateixa estació d’Aragón, amb la Línia 7 s’ofereixen trens amb direcció a Torrent Avinguda.
 
Des de l’estació de Facultats es pot accedir als trens de  la Línia 3 i 5 cap a Rafelbunyol i Aeroport i Línia 9 amb destinació a Riba-roja de Túria i Alboraia-Peris Aragó, amb possibilitat d’enllaçar també amb les Línies 1 i 2 en Àngel Guimerà. L’estació d’Alameda permet accedir de manera directa a les Línies 3, 5, 7 i 9.
 
Els esmentats transbords en l’estació d’Àngel Guimerà possibiliten els desplaçaments en la Línia 1 fins a Seminari i Bétera i en la Línia 2, des de la mateixa en direcció Torrent Avinguda, Picassent, Paterna i Llíria.
 
Respecte del tramvia, els aficionats poden fer transbord amb les Línies 4, 6 i 8 en les estacions de metro de Benimaclet, Empalme i Marítim Serrería.
 
Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es  i en el telèfon gratuït  de Informació i atenció al client 900 46 10 46,.
 
“A la Lluna de Metrovalencia”
 
Gràcies a este servei nocturn, denominat “A la Lluna de Metrovalencia”, els caps de setmana i vespres de festiu s’ofereixen trens entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería. 
En direcció a Alboraia, la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria. Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions tenen lloc entre les 2.30 i les 3.00 hores.
 
Els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les Línies, mentres que en els trams Primat Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts.  En Línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en circulació que arriba fins Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions es produïxen entorn de les 2.30 hores.
 
 

Notícies relacionades

26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...
12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...