Data
24 de June de 2016

Metrovalencia ha desplaçat a 35.000 usuaris en la nit de Sant Joan

FGV ha posat en circulació 147 metros i 217 tramvies especials per a oferir 160.000 places i cobrir el trasllat i tornada fins a o des de la platja
 
Eugenia Viñes, Les Arenes, Grau-Canyamelar, Dr. Lluch i Marina Reial Joan Carles I van ser les parades més utilitzades
 
El dispositiu previst per Metrovalencia va permetre mantindre en funcionament totes les línies de metro i tramvia

Metrovalencia ha transportat a 35.000 viatgers amb metro i tramvia durant la passada nit, la de Sant Joan, a l’oferir servici ininterromput entre el dia 23 i el 24 per a facilitar els nombrosos desplaçaments que s’han produït en direcció a les platges del Districte Marítim de València.
 
L’oferta de servicis especials des de les 21 hores del dia 23 a les 5 hores del dia 24 l’han compost un total de 147 metros i 217 tramvies, amb capacitat per a 160.000 places, la qual cosa, unit a les circulacions des de les 21 hores fins a la finalització del servici ordinari, han superat àmpliament les 200.000 places. Els servicis especials programats han realitzat 3.492 quilòmetres (2.099 km de metro i 1.393 km de tramvia).
 
El servici es va prestar amb total normalitat i els desplaçaments en direcció a la platja van registrar la major afluència de viatgers durant les primeres hores de la nit.
 
Per línies, la Línia 4 (Mes del Rosari/Doctor Lluch) va ser la més utilitzada entre les 21 h del dia 23 i les 5 h del dia 24; seguida de la Línia 1 (Bétera/Villanueva de Castellón); la Línia 3 (Rafelbunyol/Aeroport); la Línia 2 (Llíria/Torrent Avinguda); la Línia 6 (Tossal del Rei/Marítim Serrería); la Línia 5 (Torrent Avinguda/Aeroport); la Línia 8 (Marítim Serrería/Marina Reial Joan Carles I), la Línia 7 (Marítim Serrería/Torrent Avinguda); i la Línia 9 (Alboraya Peris Aragó/Riba-roja de Túria).
 
Les parades de tramvia que han tingut més tràfic han sigut les d’Eugenia Viñes, Les Arenes, Doctor Lluch i Marina Reial Joan Carles I, mentres que les estacions de metro més utilitzades han sigut Colón, Xàtiva, Marítim-Serrería, Benimaclet i Empalme, estes tres últimes de transbords entre les línies de metro i tramvia.
 
Les línies de tramvia en direcció a la platja es van reforçar per a oferir freqüències de cinc minuts des de les 22 a les 00:00 hores. A partir de la mitjanit, les freqüències se van anar adaptant a les necessitats de les distintes franges horàries. Pel que fa al metro, totes les línies van oferir servicis especials durant la nit, però amb diferents freqüències i destins.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...