Data
09 de March de 2019

Metrovalencia incorpora 56 nous agents d’estacions per a reforçar el servici d’atenció al client durant Falles

Els empleats temporals exerciran les seues funcions per a atendre la major afluència d’usuaris
 
Seleccionats de la Borsa de Treball, realitzaran labors d’informació i atenció als viatgers en estacions i vestíbuls

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) està incorporant de manera progressiva durant la primera quinzena de març a 56 nous agents d’estació per a prestar servici en la xarxa de Metrovalencia durant les Falles.
 
Este personal, amb contractes temporals, ha sigut seleccionat de la Borsa de Treball d’Atenció al Client de l’empresa pública, després de superar les proves competencials pertinents. dels 56 nous treballadors, 26 aniran destinats a les línies de metro 3, 5, 7 i 9; 24 a les de metro 1 i 2; i 6 a les de tramvia 4, 6 i 8.
 
Els 56 agents d’estacions, una vegada realitzat el curs de formació en què li’ls informa sobre les particularitats de les tasques a realitzar en estos dies, s’estan incorporant als seus llocs de treball de manera escalonada.
 
D’esta manera, el dia 1 d’este mes van començar a treballar en les estacions de Metrovalencia set nous agents; el dia 2 nou; i el dia 3 altres nou. El gros de la plantilla, 31, ho faran a partir del 15 de juny, jornada en què s’inicia el servici especial ininterromput fins a enllaçar amb les circulacions ordinàries del dia 20.
 
Amb estes contractacions temporals, FGV reforça el servici d’atenció al client que presta, davant de la major afluència d’usuaris prevista en les estacions de metro i en les parades de tramvia.
 
En torns de matí, vesprada o nit, els 56 contractats, realitzen labors d’informació i atenció al client en estacions i vestíbuls, tant en els servicis ordinaris com extraordinaris que l’empresa pública programa per a les Falles en els dies assenyalats.
 
Metrovalencia oferirà del 15 al 20 de març servici nocturn de metro i tramvia, per la qual cosa reforça la presència del personal d’estacions, principalment en aquelles que registren major afluència de viatgers.
 

Notícies relacionades

17 - 02 - 2024

El 72,1% dels usuaris de Metrovalencia realitza els seus desplaçaments per motius de treball o estudis

Els moviments per raons laborals aglutinen el 41% i els acadèmics el 31,1% El 47,3% de passatgers i passatgeres residix...
12 - 02 - 2024

El pla d’expansió de la xarxa de Metrovalencia preveu prolongar la Línia 10, desenvolupar les futures Línies 11 i 12 i construir tres grans intercanviadors

La consellera Pradas, acompanyada per l'alcaldessa Catalá, ha presentat el projecte d'ampliació nord-sud el primer pas del qual són les...
03 - 02 - 2024

Els usuaris de Metrovalencia valoren amb un notable, 8,16 punts sobre 10, els servicis que presta FGV a la província

La valoració positiva és del 92,2%, en sumar el 23,4% que ho qualifiquen com a “Bé”, el 49,3% com “Bastant...