Data
22 de February de 2018

Metrovalencia inicia el dissabte els servicis especials de Falles per l’espectacle pirotècnic en la Marina

FGV reforçarà les circulacions abans i després de l’esdeveniment, que se celebrarà el dia 24 a les 21 hores
 
Els tramvies es desplaçaran amb dobles composicions el dia 25 amb motiu de la mascletà de la Crida

Metrovalencia inicia dissabte que ve els servicis especials programats amb motiu de les Falles 2018, el primer d’ells planificat pel tir de l’espectacle pirotècnic que tindrà lloc el dia 24 a les 21 hores en la Marina de València a càrrec de l’empresa Ricasa.
 
A causa de la gran concentració de persones que es preveu que acudisquen al districte Marítim, Metrovalencia ha planificat uns reforços en la Línia 5 (Aeroport-Marítim Serrería) que acostarà als usuaris al lloc dels tirs a l’anada i facilitarà la volta a casa o al centre de la ciutat una vegada conclòs l’espectacle.
 
Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.
 
D’altra banda, el diumenge 25 de febrer, dia en què se celebra l’acte faller de la Crida, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha decidit que totes les unitats de tramvia circulen en composicions dobles per a la mascletà, a més d’oferir un servici especial d’este mitjà de transport entre Pont de Fusta i Vicent Andrés Estellés al finalitzar l’acte que es desenrotlla en les Torres de Serrano.
 
Falles 2018
 
Metrovalencia, a banda dels servicis especials i reforços esmentats dels pròxims dies 24 i 25, ha programat una sèrie de circulacions extraordinàries que cobriran les necessitats dels usuaris durant les festes josepetes.
 
D’esta manera, els dos caps de setmana previs als dies principals de Falles (3, 4, 10 i 11 de març) s’oferiran reforços al migdia per les mascletades, a més de l’habitual prolongació horària nocturna els dissabtes 3 i 10 de març.
 
De totes maneres, el major esforç de planificació i de personal per part de FGV es produirà a partir del dia 15, quan té lloc la “plantà”, a l’iniciar el servici ininterromput fins a la matinada del dia 20, una vegada finalitzada la tradicional “cremà”.
 

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...