Data
22 de February de 2018

Metrovalencia inicia el dissabte els servicis especials de Falles per l’espectacle pirotècnic en la Marina

FGV reforçarà les circulacions abans i després de l’esdeveniment, que se celebrarà el dia 24 a les 21 hores
 
Els tramvies es desplaçaran amb dobles composicions el dia 25 amb motiu de la mascletà de la Crida

Metrovalencia inicia dissabte que ve els servicis especials programats amb motiu de les Falles 2018, el primer d’ells planificat pel tir de l’espectacle pirotècnic que tindrà lloc el dia 24 a les 21 hores en la Marina de València a càrrec de l’empresa Ricasa.
 
A causa de la gran concentració de persones que es preveu que acudisquen al districte Marítim, Metrovalencia ha planificat uns reforços en la Línia 5 (Aeroport-Marítim Serrería) que acostarà als usuaris al lloc dels tirs a l’anada i facilitarà la volta a casa o al centre de la ciutat una vegada conclòs l’espectacle.
 
Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.
 
D’altra banda, el diumenge 25 de febrer, dia en què se celebra l’acte faller de la Crida, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha decidit que totes les unitats de tramvia circulen en composicions dobles per a la mascletà, a més d’oferir un servici especial d’este mitjà de transport entre Pont de Fusta i Vicent Andrés Estellés al finalitzar l’acte que es desenrotlla en les Torres de Serrano.
 
Falles 2018
 
Metrovalencia, a banda dels servicis especials i reforços esmentats dels pròxims dies 24 i 25, ha programat una sèrie de circulacions extraordinàries que cobriran les necessitats dels usuaris durant les festes josepetes.
 
D’esta manera, els dos caps de setmana previs als dies principals de Falles (3, 4, 10 i 11 de març) s’oferiran reforços al migdia per les mascletades, a més de l’habitual prolongació horària nocturna els dissabtes 3 i 10 de març.
 
De totes maneres, el major esforç de planificació i de personal per part de FGV es produirà a partir del dia 15, quan té lloc la “plantà”, a l’iniciar el servici ininterromput fins a la matinada del dia 20, una vegada finalitzada la tradicional “cremà”.
 

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...