Data
02 de June de 2018

Metrovalencia inicia els treballs de millora de les parades de tramvia entre la Politècnica i La Marina

Esta setmana han començat les obres en Eugenia Viñes i seguiran en les instal·lacions fins a La Marina per a prioritzar el front marítim
 
Es repararan marquesines, es pintaran les màquines expenedores i s’actualitzarà la señalítica

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha iniciat els treballs de reparació i manteniment de les parades de la Línia 4 (Mes del Rosari-Doctor Lluch), Línia 6 (Tossal del Rei-Marítim Serrería) i Línia 8 (Marítim Serrería-Marina Reial Joan Carles I) corresponents al tram comprés entre Universitat Politècnica i Marina Reial Joan Carles I.
 
L’actuació en 13 parades es concretarà en la substitució dels elements deteriorats com a marcs, posteriors o suports de plans. Al mateix temps es netejarà i pintarà els diversos elements d’estes marquesines, així com les màquines expenedores de títols de transport i se substituirà el vidre per metall per a evitar actes vandàlics, tot això amb l’objectiu d’aconseguir que milloren el seu aspecte i disposen de tots els elements informatius que amb el pas del temps s’han espatlat. També s’actualitzarà la señalítica de les parades. 
 
A causa de l’arribada de l’estiu, els treballs han començat per Eugenia Viñes i la resta de parades del litoral marítim fins a la Marina Reial Joan Carles I per a no interferir en el tràfic de viatgers habitual que es desplaça a les platges de la Malva-rosa i El Cabanyal, principalment en els mesos de juliol i agost. Posteriorment continuaran les obres en la parada de La Cadena fins a la Universitat Politècnica.
 
Estes actuacions formen part del pla de manteniment preventiu, correctiu i de reparació de xicotets desperfectes que realitza la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix María José Salvador a través de l’empresa pública FGV, amb la finalitat de garantir la conservació d’edificis, estacions i baixadors de metro i parades de tramvia de Metrovalencia.
 
D’esta manera, es reparen aquells desperfectes que excedixen del manteniment ordinari, com els causats per vandalisme, diversos despreniments, ruptures greus o rehabilitacions de distinta índole, alhora que s’executen xicotetes obres i reformes enfocades a assegurar l’habitabilitat de les instal·lacions o corregir certs aspectes funcionals o estructurals de les mateixes.
 
El passat any, l’empresa pública ja va completar els treballs de reparació i manteniment de les 11 parades de la Línia 4 (Mes del Rosari-Doctor Lluch), corresponents al tram comprés entre Vicente Zaragozá i Florista.
 

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...