Data
02 de June de 2018

Metrovalencia inicia els treballs de millora de les parades de tramvia entre la Politècnica i La Marina

Esta setmana han començat les obres en Eugenia Viñes i seguiran en les instal·lacions fins a La Marina per a prioritzar el front marítim
 
Es repararan marquesines, es pintaran les màquines expenedores i s’actualitzarà la señalítica

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha iniciat els treballs de reparació i manteniment de les parades de la Línia 4 (Mes del Rosari-Doctor Lluch), Línia 6 (Tossal del Rei-Marítim Serrería) i Línia 8 (Marítim Serrería-Marina Reial Joan Carles I) corresponents al tram comprés entre Universitat Politècnica i Marina Reial Joan Carles I.
 
L’actuació en 13 parades es concretarà en la substitució dels elements deteriorats com a marcs, posteriors o suports de plans. Al mateix temps es netejarà i pintarà els diversos elements d’estes marquesines, així com les màquines expenedores de títols de transport i se substituirà el vidre per metall per a evitar actes vandàlics, tot això amb l’objectiu d’aconseguir que milloren el seu aspecte i disposen de tots els elements informatius que amb el pas del temps s’han espatlat. També s’actualitzarà la señalítica de les parades. 
 
A causa de l’arribada de l’estiu, els treballs han començat per Eugenia Viñes i la resta de parades del litoral marítim fins a la Marina Reial Joan Carles I per a no interferir en el tràfic de viatgers habitual que es desplaça a les platges de la Malva-rosa i El Cabanyal, principalment en els mesos de juliol i agost. Posteriorment continuaran les obres en la parada de La Cadena fins a la Universitat Politècnica.
 
Estes actuacions formen part del pla de manteniment preventiu, correctiu i de reparació de xicotets desperfectes que realitza la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix María José Salvador a través de l’empresa pública FGV, amb la finalitat de garantir la conservació d’edificis, estacions i baixadors de metro i parades de tramvia de Metrovalencia.
 
D’esta manera, es reparen aquells desperfectes que excedixen del manteniment ordinari, com els causats per vandalisme, diversos despreniments, ruptures greus o rehabilitacions de distinta índole, alhora que s’executen xicotetes obres i reformes enfocades a assegurar l’habitabilitat de les instal·lacions o corregir certs aspectes funcionals o estructurals de les mateixes.
 
El passat any, l’empresa pública ja va completar els treballs de reparació i manteniment de les 11 parades de la Línia 4 (Mes del Rosari-Doctor Lluch), corresponents al tram comprés entre Vicente Zaragozá i Florista.
 

Notícies relacionades

17 - 02 - 2024

El 72,1% dels usuaris de Metrovalencia realitza els seus desplaçaments per motius de treball o estudis

Els moviments per raons laborals aglutinen el 41% i els acadèmics el 31,1% El 47,3% de passatgers i passatgeres residix...
12 - 02 - 2024

El pla d’expansió de la xarxa de Metrovalencia preveu prolongar la Línia 10, desenvolupar les futures Línies 11 i 12 i construir tres grans intercanviadors

La consellera Pradas, acompanyada per l'alcaldessa Catalá, ha presentat el projecte d'ampliació nord-sud el primer pas del qual són les...
03 - 02 - 2024

Els usuaris de Metrovalencia valoren amb un notable, 8,16 punts sobre 10, els servicis que presta FGV a la província

La valoració positiva és del 92,2%, en sumar el 23,4% que ho qualifiquen com a “Bé”, el 49,3% com “Bastant...