Data
25 de October de 2017

Metrovalencia llança una campanya per a informar els viatgers dels múltiples avantatges de la targeta portamonedes TuiN

En la promoció del títol intel·ligent que permet viatjar amb metro i tramvia a partir de 0,72 euros segons les zones recorregudes es distribuiran 20.000 fullets
 
Es carrega i recarrega amb un saldo mínim de 10 euros en qualsevol targeta sense contacte de Metrovalencia

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha iniciat una campanya d’informació i promoció de la targeta portamonedes TuiN de Metrovalencia entre els seus clients, basada en els principals avantatges que posseïx este títol de transport respecte a la resta de títols de Metrovalencia.
 
La campanya, que es llança amb el títol de “Per a viatjar més, per a pagar menys, tira de targeta” té com a objectiu incrementar el coneixement i l’ús de la targeta portamonedes entre els clients, tal com ocorre a Londres, Tòquio, Nova York o Hong Kong. Amb esta finalitat, FGV ha editat 20.000 fullets explicatius que es distribuïxen en Centres d’Atenció al Client i estacions, als que se sumen cartells en distints suports informatius de FGV, així com informació en la pàgina web i les xarxes socials de Metrovalencia.
 
La targeta TuiN o targeta única intel·ligent de Metrovalencia permet viatjar per tota la xarxa de metro i tramvia amb qualsevol combinació zonal (1, 2, 3 o 4 zones) a partir d’un preu mínim de 0,72 euros, equivalent al cost per viatge d’un Bonometro, i descompta del saldo disponible en eixe moment l’import corresponent al nombre de zones recorregudes.
 
Este títol es carrega i recarrega amb un mínim de 10 euros en qualsevol targeta sense contacte pròpia de Metrovalencia i s’ha de validar d’entrada i eixida, excepte en el tramvia (només d’entrada), perquè puga aplicar el preu corresponent al trajecte realitzat.
 
Avantatges de la targeta TuiN
 
Les persones que carreguen la targeta portamonedes TuiN en una targeta de Metrovalencia viatgen al mateix preu que el Bonometro (0,72 euros en zona A), però amb diversos avantatges comercials: no hi ha zona D (excepte Aeroport), tot el tramvia és Zona A i els trajectes entre estacions contigües de diferents zones es consideren com una sola zona.
 
Per a disfrutar dels avantatges de la TuiN no cal pagar tot el mes per avançat, sinó únicament carregar el saldo mínim de 10 euros. El títol permet viatjar a més fins a 60 persones juntes.
 
Al seu torn, les persones que carreguen la TuiN en una targeta personalitzada de Metrovalencia disposen d’un límit de gasto mensual. Així, quan superen un determinat consum dins del mateix mes natural, segons el nombre de zones, la resta dels seus desplaçaments en el mateix mes són gratuïts, com en una targeta mensual; però, a diferència d’esta, si no s’arriba al límit de consum mensual, només es paguen els viatges efectivament realitzats perquè el saldo disponible en la TuiN no caduca. D’esta manera, la targeta TuiN aplica sempre l’opció més avantatjosa per al titular, sense que este haja de canviar de títol segons l’ús que faça del metro i tramvia al llarg de l’any.
 
El límit de consum mensual perquè el titular de la targeta personalitzada viatge de manera gratuïta la resta del mes natural és de 41 euros per a una zona, 53 euros per a dos zones, 63 euros per a tres i quatre zones i 72 euros per a Aeroport. Fins que l’usuari abast eixe límit, pagarà el preu complet del trajecte recorregut.
 
Els clients de Metrovalencia poden adquirir una targeta personalitzada en qualsevol Centre d’Atenció al Client o Punt del Client de Metrovalencia i carregar la targeta portamonedes TuiN en qualsevol màquina automàtica de la xarxa de metro i tramvia. La web www.metrovalencia.es també permet recarregar el saldo de la TuiN a través de la xarxa.

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...