Data
25 de October de 2017

Metrovalencia llança una campanya per a informar els viatgers dels múltiples avantatges de la targeta portamonedes TuiN

En la promoció del títol intel·ligent que permet viatjar amb metro i tramvia a partir de 0,72 euros segons les zones recorregudes es distribuiran 20.000 fullets
 
Es carrega i recarrega amb un saldo mínim de 10 euros en qualsevol targeta sense contacte de Metrovalencia

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha iniciat una campanya d’informació i promoció de la targeta portamonedes TuiN de Metrovalencia entre els seus clients, basada en els principals avantatges que posseïx este títol de transport respecte a la resta de títols de Metrovalencia.
 
La campanya, que es llança amb el títol de “Per a viatjar més, per a pagar menys, tira de targeta” té com a objectiu incrementar el coneixement i l’ús de la targeta portamonedes entre els clients, tal com ocorre a Londres, Tòquio, Nova York o Hong Kong. Amb esta finalitat, FGV ha editat 20.000 fullets explicatius que es distribuïxen en Centres d’Atenció al Client i estacions, als que se sumen cartells en distints suports informatius de FGV, així com informació en la pàgina web i les xarxes socials de Metrovalencia.
 
La targeta TuiN o targeta única intel·ligent de Metrovalencia permet viatjar per tota la xarxa de metro i tramvia amb qualsevol combinació zonal (1, 2, 3 o 4 zones) a partir d’un preu mínim de 0,72 euros, equivalent al cost per viatge d’un Bonometro, i descompta del saldo disponible en eixe moment l’import corresponent al nombre de zones recorregudes.
 
Este títol es carrega i recarrega amb un mínim de 10 euros en qualsevol targeta sense contacte pròpia de Metrovalencia i s’ha de validar d’entrada i eixida, excepte en el tramvia (només d’entrada), perquè puga aplicar el preu corresponent al trajecte realitzat.
 
Avantatges de la targeta TuiN
 
Les persones que carreguen la targeta portamonedes TuiN en una targeta de Metrovalencia viatgen al mateix preu que el Bonometro (0,72 euros en zona A), però amb diversos avantatges comercials: no hi ha zona D (excepte Aeroport), tot el tramvia és Zona A i els trajectes entre estacions contigües de diferents zones es consideren com una sola zona.
 
Per a disfrutar dels avantatges de la TuiN no cal pagar tot el mes per avançat, sinó únicament carregar el saldo mínim de 10 euros. El títol permet viatjar a més fins a 60 persones juntes.
 
Al seu torn, les persones que carreguen la TuiN en una targeta personalitzada de Metrovalencia disposen d’un límit de gasto mensual. Així, quan superen un determinat consum dins del mateix mes natural, segons el nombre de zones, la resta dels seus desplaçaments en el mateix mes són gratuïts, com en una targeta mensual; però, a diferència d’esta, si no s’arriba al límit de consum mensual, només es paguen els viatges efectivament realitzats perquè el saldo disponible en la TuiN no caduca. D’esta manera, la targeta TuiN aplica sempre l’opció més avantatjosa per al titular, sense que este haja de canviar de títol segons l’ús que faça del metro i tramvia al llarg de l’any.
 
El límit de consum mensual perquè el titular de la targeta personalitzada viatge de manera gratuïta la resta del mes natural és de 41 euros per a una zona, 53 euros per a dos zones, 63 euros per a tres i quatre zones i 72 euros per a Aeroport. Fins que l’usuari abast eixe límit, pagarà el preu complet del trajecte recorregut.
 
Els clients de Metrovalencia poden adquirir una targeta personalitzada en qualsevol Centre d’Atenció al Client o Punt del Client de Metrovalencia i carregar la targeta portamonedes TuiN en qualsevol màquina automàtica de la xarxa de metro i tramvia. La web www.metrovalencia.es també permet recarregar el saldo de la TuiN a través de la xarxa.

Notícies relacionades

17 - 02 - 2024

El 72,1% dels usuaris de Metrovalencia realitza els seus desplaçaments per motius de treball o estudis

Els moviments per raons laborals aglutinen el 41% i els acadèmics el 31,1% El 47,3% de passatgers i passatgeres residix...
12 - 02 - 2024

El pla d’expansió de la xarxa de Metrovalencia preveu prolongar la Línia 10, desenvolupar les futures Línies 11 i 12 i construir tres grans intercanviadors

La consellera Pradas, acompanyada per l'alcaldessa Catalá, ha presentat el projecte d'ampliació nord-sud el primer pas del qual són les...
03 - 02 - 2024

Els usuaris de Metrovalencia valoren amb un notable, 8,16 punts sobre 10, els servicis que presta FGV a la província

La valoració positiva és del 92,2%, en sumar el 23,4% que ho qualifiquen com a “Bé”, el 49,3% com “Bastant...