Data
23 de March de 2016

Metrovalencia modifica el servici del tramvia amb motiu de la Setmana Santa Marinera

  • Les Línies 6 i 8 variaran els seus horaris els dies 24, 25 i 27 de març per a no interferir en les processons
  • Els trams afectats seran entre Marítim-Serrería i Marina Reial Joan Carles I, i entre Marítim-Serrería i Doctor Lluch
  • Los dies laborals de Pasqua, 29, 30 i 31 de març i 1 d’abril, les circulacions seran ordinàries en compte d’intermèdies com en anys anteriors

Tramvia de MetrovalenciaMetrovalencia modificarà a partir de demà, 24 de març, els horaris dels tramvies de les línies L-8 (Marítim Serrería-Marina Reial Joan Carles I) i L-6 (Marítim Serrería-Tossal del Rei) amb motiu de la celebració de la tradicional Setmana Santa Marinera de la capital del Túria. En concret, i per a no interferir en el pas de les processons que seran seguides com tots els anys per milers de ciutadans, s’interromprà el servici entre les parades de Marítim-Serrería/Marina Reial Joan Carles I i entre Marítim-Serrería/Doctor Lluch mentres dure la dita festa religiosa.

El dia 24, Dijous Sant, i el dia 25, Divendres Sant, dates en què es produïxen el nombre més gran de processons, s’interrompran els trams de les Línies 8 del tramvia entre les parades de Marítim-Serrería i Marina Reial Joan Carles I, és a dir, el trajecte complet de la dita línia, des de les 19 hores fins a la finalització del servici, atés que és en l’esmentada franja horària quan es desenrotllaran els actes més importants de la Setmana Santa Marinera.

En la Línia L-6, el tall serà parcial i només afectarà entre Marítim-Serrería i Dr. Lluch, també des de les 19 hores. Per tant, en dita L-6 només es podrà circular entre les parades de Tossal del Rei i Dr. Lluch.

El dia 27, Diumenge de Resurrecció, les línies L-8 i L-6 tindran el seu servici interromput en les mencionades parades des de les 12 fins a les 16 hores, quan se celebra l’acte col·lectiu de la Desfilada de Resurrecció, amb el que es donen per conclosos els actes públics de la Setmana Santa Marinera. A partir de la dita hora de la vesprada, la normalitat horària i de trajectes es reestablirà fins a finalitzar el servici habitual.

Servici ordinari durant la setmana pròxima

D’altra banda, els dies laborables de la setmana de Pasqua, 29, 30 i 31 de març i 1 d’abril, Metrovalencia oferirà als seus usuaris servici ordinari encara que no hi haja classes en col·legis, instituts i universitats, en compte de l’intermedi que facilitava en anys anteriors. D’esta manera, hi haurà més trens i millors freqüències per als desplaçaments per la capital i l’àrea metropolitana.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden cridar al telèfon gratuït 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en aquest enllaç.

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...