Data
23 de March de 2016

Metrovalencia modifica el servici del tramvia amb motiu de la Setmana Santa Marinera

  • Les Línies 6 i 8 variaran els seus horaris els dies 24, 25 i 27 de març per a no interferir en les processons
  • Els trams afectats seran entre Marítim-Serrería i Marina Reial Joan Carles I, i entre Marítim-Serrería i Doctor Lluch
  • Los dies laborals de Pasqua, 29, 30 i 31 de març i 1 d’abril, les circulacions seran ordinàries en compte d’intermèdies com en anys anteriors

Tramvia de MetrovalenciaMetrovalencia modificarà a partir de demà, 24 de març, els horaris dels tramvies de les línies L-8 (Marítim Serrería-Marina Reial Joan Carles I) i L-6 (Marítim Serrería-Tossal del Rei) amb motiu de la celebració de la tradicional Setmana Santa Marinera de la capital del Túria. En concret, i per a no interferir en el pas de les processons que seran seguides com tots els anys per milers de ciutadans, s’interromprà el servici entre les parades de Marítim-Serrería/Marina Reial Joan Carles I i entre Marítim-Serrería/Doctor Lluch mentres dure la dita festa religiosa.

El dia 24, Dijous Sant, i el dia 25, Divendres Sant, dates en què es produïxen el nombre més gran de processons, s’interrompran els trams de les Línies 8 del tramvia entre les parades de Marítim-Serrería i Marina Reial Joan Carles I, és a dir, el trajecte complet de la dita línia, des de les 19 hores fins a la finalització del servici, atés que és en l’esmentada franja horària quan es desenrotllaran els actes més importants de la Setmana Santa Marinera.

En la Línia L-6, el tall serà parcial i només afectarà entre Marítim-Serrería i Dr. Lluch, també des de les 19 hores. Per tant, en dita L-6 només es podrà circular entre les parades de Tossal del Rei i Dr. Lluch.

El dia 27, Diumenge de Resurrecció, les línies L-8 i L-6 tindran el seu servici interromput en les mencionades parades des de les 12 fins a les 16 hores, quan se celebra l’acte col·lectiu de la Desfilada de Resurrecció, amb el que es donen per conclosos els actes públics de la Setmana Santa Marinera. A partir de la dita hora de la vesprada, la normalitat horària i de trajectes es reestablirà fins a finalitzar el servici habitual.

Servici ordinari durant la setmana pròxima

D’altra banda, els dies laborables de la setmana de Pasqua, 29, 30 i 31 de març i 1 d’abril, Metrovalencia oferirà als seus usuaris servici ordinari encara que no hi haja classes en col·legis, instituts i universitats, en compte de l’intermedi que facilitava en anys anteriors. D’esta manera, hi haurà més trens i millors freqüències per als desplaçaments per la capital i l’àrea metropolitana.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden cridar al telèfon gratuït 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en aquest enllaç.

Notícies relacionades

03 - 07 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a OWN València i Airsoft Encounter

Del 4 al 7 se celebra el major festival d'entreteniment digital d'Espanya i del 5 al 7 el Saló Internacional...
27 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a FIMI

El 27 i 28 de juny se celebra el certamen de Moda Infantil La freqüència de pas serà de 30...
25 - 06 - 2024

Metrovalencia va afavorir la mobilitat de més de 150.000 usuaris en la nit de Sant Joan

El tramvia va mobilitzar a 52.493 viatgers en les seues quatre línies i el metro a 101.492 en les seues...