Data
26 de March de 2024

Metrovalencia modifica el servici del tramvia per la Setmana Santa Marinera de València

  • Les Línies 6 i 8 variaran els seus horaris els dies 28, 29 i 31 de març per a no interferir en les processons
  • Els trams afectats seran entre Marítim i Neptú i entre Marítim i Canyamelar

Metrovalencia modificarà els dies 28, 29 i 31 de març els horaris dels tramvies de les línies L-8 (Marítim-Neptú) i L-6 (Marítim-Tossal del Rei) amb motiu de la celebració de la tradicional Setmana Santa Marinera de la capital del Túria.

En concret, i per a no interferir en el pas de les processons que seran seguides per milers de ciutadans, s’interromprà el servici entre les parades de Marítim i Neptú i entre Marítim i Canyamelar mentres dure esta celebració religiosa.

El dia 28, Dijous Sant, els citats trams sense servici no tindran circulacions entre les 19.30 i les 22.30 hores, restablint-se els horaris habituals en este moment.

El dia 29, Divendres Sant, s’interrompran els esmentats trams de les Línies 6 i 8 del tramvia també des de les 19 hores fins a la finalització del servici, atés que és en la citada franja horària quan es desenvoluparan els actes més importants de la Setmana Santa Marinera i que s’estenen fins a la matinada.

El dia 31, Diumenge de Resurrecció, les línies L-8 i L-6 tindran el seu servici interromput en les esmentades parades des de les 12 fins a les 16 hores, quan se celebra la Desfilada de Resurrecció, amb el qual es donen per conclosos els actes públics de la Setmana Santa Marinera. A partir d’esta hora de la vesprada, la normalitat horària i de trajectes es restablirà fins a finalitzar el servici habitual.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i en l’app oficial de Metrovalencia.

Servici ordinari per Pasqua

D’altra banda, els dies laborables de la setmana de Pasqua, 2, 3, 4 i 5 d’abril, el metro oferirà als seus usuaris servici ordinari encara que no hi haja classes en col·legis, instituts i universitats. D’esta manera, hi haurà el mateix nombre de trens i freqüències per als desplaçaments per la capital i l’àrea metropolitana que un dia laborable normal.

Notícies relacionades

02 - 04 - 2024

Metrovalencia supera els 10,5 milions de viatgers al març i aconseguix el millor resultat mensual de la seua història

Les xifres obtingudes representen un increment del 6,63% respecte al mateix període del passat any El 16 de març ha...
31 - 03 - 2024

Els joves menors de 31 anys van realitzar el 38% dels desplaçaments de Metrovalencia en 2023 gràcies al Abonament Jove

L'Abonament Jove Gratuït va registrar 34,6 milions de viatges i s'ha convertit en el títol de transport més utilitzat l'any...
29 - 03 - 2024

Un 89% dels usuaris de Metrovalencia accedix directament a la seua estació o parada sense utilitzar un altre mitjà de transport

Estos clients empren 6,6 minuts de mitjana des del seu punt d'origen fins a FGV i 6,8 minuts des del...