Data
20 de December de 2019

Metrovalencia modifica els seus horaris a partir del dia 24 amb motiu de les festes de Nadal

El nou calendari s’aplica els dies 26, 27, 30 i 31 de desembre i 2 i 3 de gener en el metro i també el 24 en el tramvia  

La Nit de Nadal el servei conclourà abans i el dia de Nadal començarà més tard en Metrovalencia i TRAM d’Alacant

Metrovalencia aplicarà a partir del dimarts 24 de desembre l’horari de Nadal per als serveis de tramvia i del 26 per al metro, que es mantindran en vigència fins al 3 de gener, tenint en compte que el dia 4 és dissabte, el 5 diumenge i el 6, Dia de Reis, festiu, mantenen els horaris previstos.

En el tramvia, els dies 24, 26, 27, 30 i 31 de desembre i el 2 i 3 de gener seran jornades que es diferencien de les blaves en que varien les freqüències en els trajectes Tosal del Rei-Tarongers i als destins Mas del Rosari, Lloma Llarga i Fira.

En el metro, els dies 26, 27, 30 i 31 de desembre i 2 i 3 de gener seran jornades amb importants reforços per a equiparar-se en la mesura que siga possible a les blaves, dels dies laborals de la resta de l’any.

D’esta manera, les distintes línies de Metrovalencia incorporaran 43 trens addicionals, 33 a l’inici del servei i 10 al migdia, a fi de millorar les circulacions que es programen exclusivament els dies morats.

En Línia 1 es reforçarà la connexió Bétera-Picassent amb deu trens entre les 5.30 i les 9.30 hores i amb sis entre les 12.30 i 15.30 hores. En Línia 2 (Lliria-Torrent Avinguda) es reforçarà amb huit trens l’inici del servei entre les 6  les 9.30 hores i amb quatre entre les 13.30 i 16 hores.

En Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport) el reforç de l’inici del servei es produirà amb sis trens; en Línia 5 (Marítim Serrería-Aeroport) amb dos; en Línia 7 (Marítim Serrería-Torrent Avinguda) amb 3; i en Línia 9 (Alboraya Peris Aragó-Riba-roja de Túria) amb quatre unitats.

Els nous horaris de Nadal es poden consultar en les estacions de la xarxa de Metrovalencia, en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv.

Nit de Nadal i Nadal

La Nit de Nadal, tant en Metrovalencia com en TRAM d’Alacant, el servei es reduirà progressivament abans, des de les 22 hores en València i les 20.30 hores a Alacant.

En Nadal, el servei començarà més tard, cap a les 8 hores, tant en Metrovalencia com en el TRAM d’Alacant.

Notícies relacionades

13 - 02 - 2024

El Consell autoritza un conveni d’FGV amb l’Ajuntament de Rafelbunyol per a aplicar descomptes en Metrovalencia a majors i persones amb discapacitat

Les persones majors de 65 anys i les persones amb discapacitat igual o superior al 64% obtindran una reducció de...
06 - 02 - 2024

El Consell autoritza un conveni d’FGV amb l’Ajuntament de Foios per a aplicar descomptes en Metrovalencia a majors i persones amb discapacitat

Les persones majors de 65 anys i les persones amb discapacitat igual o superior al 64% obtindran una reducció de...
05 - 02 - 2024

FGV envia cartes informatives als ajuntaments de la xarxa de Metrovalencia de la possibilitat de subscriure convenis per a activar polítiques socials en el transport

L'empresa pública ha posat en coneixement dels municipis els títols de transport més beneficiosos segons cada col·lectiu L'acord pot afectar...