Data
13 de October de 2022

Metrovalencia ofereix el dissabte serveis especials de tramvia a Fira València per a acudir a la carrera de fitness Hyrox

  • El recinte firal acull el dia 15 la primera prova de la temporada 2022/23 del World Sèries of Fitness Racing
  • La freqüència de pas de les unitats serà entre 30 i 40 minuts en horari de 6 a 23 hores

Metrovalencia posa en funcionament del dissabte serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen per a participar en la carrera de fitness Hyrox, la primera prova de la temporada 2022/23 del World Sèries of Fitness Racing.

Hyrox és la nova carrera de fitness que combina 8 quilòmetres de running i 8 workouts de manera intercalada. S’organitzen esdeveniments al llarg de la temporada, on qualsevol pot competir sense classificació prèvia.

En els esdeveniments, tots els participants han de completar el mateix recorregut i rebran el seu temps personal per a poder veure la seua classificació a nivell mundial, tant en dobles com en individuals.

Durant la celebració de l’esdeveniment, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas entre 30 i 40 minuts, entre les 6.00 i les 23 hores.

El primer tramvia des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6.00 hores i l’últim a les 21.29 hores, mentre que des de Fira, el primer ho farà a les 6.40 hores i l’últim a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia www.metrovalencia.es, en xarxes socials @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv i en l’App oficial.

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...