Metrovalencia ofereix serveis especials de tramvia a Fira València per a acudir a Legacy European Tour

Del 26 al 28 del present mes se celebra en el recinte firal la sèrie de tornejos de jugadors de Cartes Magic La freqüència de pas el divendres serà de 20 minuts i el cap de setmana entre 30 i...
Continuar llegint
Data
25 de May de 2023

Metrovalencia ofereix serveis especials de tramvia a Fira València per a acudir a Legacy European Tour

  • Del 26 al 28 del present mes se celebra en el recinte firal la sèrie de tornejos de jugadors de Cartes Magic
  • La freqüència de pas el divendres serà de 20 minuts i el cap de setmana entre 30 i 40 minuts

Metrovalencia posa en funcionament a partir del dia 26 i fins al dia 28 serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen a Legacy European Tour, la sèrie de tornejos que reuneix els aficionats a les Cartes Magic, el joc de cartes col·leccionables dissenyat en 1993 per Richard Garfield.

Durant la celebració dels certàmens, el servei de tramvia de Metrovalencia circularà el divendres, entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minutos entre les 6 i les 22 hores, mentre que el dissabte i el diumenge serà entre 30 i 40 minuts entre les 6.00 i les 23 hores.

El divendres 26, el primer comboi eixirà des de Beteró a les 6.00 hores i des de Doctor Lluch a les 6.30 hores. L’últim des d’aquesta estació serà a les 21.29 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.40 hores i l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.

El dissabte 27 el primer tramvia des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6.00 hores i des de Fira, l’últim a les 22.19 hores.

El diumenge 28, la primera unitat partirà des de Doctor Lluch a les 7.20 hores i des de Fira l’última a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

31 - 05 - 2023

Metrovalencia ofereix serveis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Tattoo Convention

Del 2 al 4 de juny se celebra en el recinte firal la trobada de profesionals dels tatuatges amb performances,...
14 - 05 - 2023

Metrovalencia reforça el dilluns nit el seu servei amb motiu de la trobada de Lliga entre Llevant UD i UD Ibiza

Les línies de metro i la L6 del tramvia oferiran servei després del partit, que comença a les 21.00 hores...
12 - 05 - 2023

Metrovalencia avança diumenge que ve l’inici del servei amb motiu de la festivitat de la Verge dels Desemparats

El primer tren de la Línia 1 entre València Sud i Empalme eixirà a les 5.55 hores i el de...