Data
03 de October de 2022

Metrovalencia ofereix serveis especials de tramvia a Fira València per a acudir als diferents esdeveniments que se celebren del 4 al 7 d’octubre

  • Del 4 al 6 d’octubre se celebren Iberflora, Eurobrico, Ecofira, Efiaqua i Eco Cheminal Solutions i el dia 7 el European Commodities Exchange
  • La freqüència de pas serà entre 20 minutos, sempre en horari de 6 a 22 hores

Metrovalencia posa en funcionament del dimarts 4 al divendres 7 d’octubre serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen als diferents esdeveniments que se celebren en el recinte firal.

En concret, del 4 al 6 del present mes es desenvolupen la Fira Internacional de la Planta i la Flor, Paisatgisme, Tecnologia i Bricojardí (Iberflora), la Fira Internacional de les Solucions Mediambientals i les Energies (Ecofira), la Fira Internacional del Bricolatge (Eurobrico), la Fira de la Digitalització i Descarbonització de l’Aigua (Efiaqua) i la Fira del sector químic (Eco Chemical Solutions). A més, el dia 7 també tindrà lloc el European Commodities Exchange València 2022.

Durant la celebració de l’esdeveniment, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minutos, sempre entre les 6.00 i les 22 hores.

Els quatre dies, el primer tramvia des de Beteró eixirà a les 6 hores i des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6.30 hores i l’últim a les 21.29 hores, mentre que des de Fira, el primer ho farà a les 6.40 hores i l’últim a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia www.metrovalencia.es i en xarxes socials @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...