Data
01 de March de 2019

Metrovalencia ofereix serveis especials per les mascletades del cap de setmana

El reforç diürn en les línies de metro els dies 2 i 3 de març serà de 12.30 a 15 hores

El servei nocturn del dissabte 2 facilitarà la tornada de la Cavalcada del Ninot i l’assistència a la mascletà de colors a mitjanit
 

Metrovalencia ofereix els dies 2 i 3 de març reforços de les línies de metro per a les mascletades del cap de setmana de les Falles 2019. Per la seua banda, els tramvies aniran a doble composició per a duplicar el seu nombre de places. 

Estos serveis especials del primer cap de setmana de març es repetiran el dissabte i diumenge següents, els dies 9 i 10, els més pròxims a les principals jornades festives.
 
Els caps de setmana previs a la setmana fallera i a fi de facilitar el desplaçament a les milers de persones que acudiran a la Plaça de l’Ajuntament per a disfrutar de les mascletades, es reforçarà el servei de 12.30 a 15 hores cap a les estacions més cèntriques de la xarxa.
 
A més, gràcies al nou servei nocturn dels caps de setmana, la nit del dissabte 2 els usuaris podran tornar als seus domicilis una vegada conclosa la Cavalcada del Ninot o desplaçar-se fins a la plaça de l’Ajuntament per a assistir a la mascletà de colors que tindrà lloc a mitjanit.
 
Esta ampliació horària també es podrà aprofitar el dissabte 9, per l’espectacle nocturn de mitjanit en la plaça de l’Ajuntament i la celebració de nombroses activitats populars en distints punts de la ciutat
 
Cal recordar que el servei nocturn de cap de setmana de Metrovalencia els divendres, dissabtes i vespres de festius ofereix circulacions fins a les 3 hores i circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería. 
 
En direcció a Alboraya la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria, que abans només disposaven d’una única circulació, a la finalització del servei, i ara compten amb tres. 
 
Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions té lloc entre les 2.30 i les 3.00 hores.
 
En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentres que en els trams Primat Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts.  
 
En Línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en circulació que arriba fins Mas del Rosari.  Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions tenen lloc entorn de les 2.30 hores.
 
Per a qualsevol consulta, els clients poden cridar al telèfon 900 461 046 o consultar la informació en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es). A més, la comunicació es pot establir a través de les xarxes socials de facebook (facebook.com/metrovalencia.fgv) i twitter (@metrovalencia).

Notícies relacionades

24 - 05 - 2024

Els usuaris del tramvia de València valoren amb un notable, 8,02 punts sobre 10, el servici que presta este mitjà de transport

La puntuació positiva, sumant “Molt bé”, “Bastant bé” i Bé”, aconseguix el 92% La Línia 10 obté 8,78 punts, les...
28 - 04 - 2024

Metrovalencia va atendre l’any passat més de 128.000 usuaris a través del telèfon gratuït i els intèrfons d’estacions i parades

Els viatgers poden sol·licitar informació i buidar dubtes en el 900 46 10 46 o en els 350 dispositius instal·lats...
25 - 04 - 2024

Metrovalencia modifica el diumenge el seu servici de tramvia amb motiu de la ‘Volta Ciclista a Espanya Femenina’ i la ‘15K València Oberta a la Mar’

El dia 28 s'interrompen les circulacions en les línies 4, 6, 8 des de les 8.50 fins a les 10.20...