Data
01 de March de 2019

Metrovalencia ofereix serveis especials per les mascletades del cap de setmana

El reforç diürn en les línies de metro els dies 2 i 3 de març serà de 12.30 a 15 hores

El servei nocturn del dissabte 2 facilitarà la tornada de la Cavalcada del Ninot i l’assistència a la mascletà de colors a mitjanit
 

Metrovalencia ofereix els dies 2 i 3 de març reforços de les línies de metro per a les mascletades del cap de setmana de les Falles 2019. Per la seua banda, els tramvies aniran a doble composició per a duplicar el seu nombre de places. 

Estos serveis especials del primer cap de setmana de març es repetiran el dissabte i diumenge següents, els dies 9 i 10, els més pròxims a les principals jornades festives.
 
Els caps de setmana previs a la setmana fallera i a fi de facilitar el desplaçament a les milers de persones que acudiran a la Plaça de l’Ajuntament per a disfrutar de les mascletades, es reforçarà el servei de 12.30 a 15 hores cap a les estacions més cèntriques de la xarxa.
 
A més, gràcies al nou servei nocturn dels caps de setmana, la nit del dissabte 2 els usuaris podran tornar als seus domicilis una vegada conclosa la Cavalcada del Ninot o desplaçar-se fins a la plaça de l’Ajuntament per a assistir a la mascletà de colors que tindrà lloc a mitjanit.
 
Esta ampliació horària també es podrà aprofitar el dissabte 9, per l’espectacle nocturn de mitjanit en la plaça de l’Ajuntament i la celebració de nombroses activitats populars en distints punts de la ciutat
 
Cal recordar que el servei nocturn de cap de setmana de Metrovalencia els divendres, dissabtes i vespres de festius ofereix circulacions fins a les 3 hores i circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería. 
 
En direcció a Alboraya la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria, que abans només disposaven d’una única circulació, a la finalització del servei, i ara compten amb tres. 
 
Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions té lloc entre les 2.30 i les 3.00 hores.
 
En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentres que en els trams Primat Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts.  
 
En Línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en circulació que arriba fins Mas del Rosari.  Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions tenen lloc entorn de les 2.30 hores.
 
Per a qualsevol consulta, els clients poden cridar al telèfon 900 461 046 o consultar la informació en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es). A més, la comunicació es pot establir a través de les xarxes socials de facebook (facebook.com/metrovalencia.fgv) i twitter (@metrovalencia).

Notícies relacionades

13 - 02 - 2024

El Consell autoritza un conveni d’FGV amb l’Ajuntament de Rafelbunyol per a aplicar descomptes en Metrovalencia a majors i persones amb discapacitat

Les persones majors de 65 anys i les persones amb discapacitat igual o superior al 64% obtindran una reducció de...
06 - 02 - 2024

El Consell autoritza un conveni d’FGV amb l’Ajuntament de Foios per a aplicar descomptes en Metrovalencia a majors i persones amb discapacitat

Les persones majors de 65 anys i les persones amb discapacitat igual o superior al 64% obtindran una reducció de...
05 - 02 - 2024

FGV envia cartes informatives als ajuntaments de la xarxa de Metrovalencia de la possibilitat de subscriure convenis per a activar polítiques socials en el transport

L'empresa pública ha posat en coneixement dels municipis els títols de transport més beneficiosos segons cada col·lectiu L'acord pot afectar...