Data
03 de March de 2023

Metrovalencia ofereix serveis especials per les mascletaes del cap de setmana

  • El reforç diürn en les línies de metro els dies 4 i 5 de març serà de 12 a 15.30 hores
  • A més, el servei nocturn del dissabte 4 de març facilitarà el retorn de la Cavalcada del Ninot

Metrovalencia ofereix els dies 4 i 5 de març reforços de les línies de metro per a les mascletaes del cap de setmana de les Falles 2023. Per part seua, els tramvies aniran a doble composició per a duplicar el seu nombre de places i facilitar la comoditat dels usuaris i usuàries.

D’aquesta manera, durant aquest cap de setmana i a fi de facilitar el desplaçament a les milers de persones que acudiran a la Plaça de l’Ajuntament per a gaudir de les mascletaes, es reforçarà el servei de 12 a 15.30 hores cap a les estacions més cèntriques de la xarxa.

A més, gràcies al servei nocturn dels caps de setmana, la nit del dissabte 4 de març les persones usuàries podran tornar als seus domicilis una vegada conclosa la Cavalcada del Ninot i desplaçar-se fins als diferents punts de la ciutat on es dispararan diferents mascletaes.

Per a qualsevol consulta, els clients i clientes poden trucar al telèfon 900 46 10 46 o consultar la informació en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es). A més, la comunicació es pot establir a través de les xarxes socials de facebook (facebook.com/metrovalencia.fgv), twitter (@metrovalencia) i l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...
12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...