Data
30 de October de 2023

Metrovalencia ofereix servici nocturn amb motiu de la nit Halloween i la vespra de Tots els Sants

  •  Les circulacions estan previstes fins al voltant de les 2.30 hores de la matinada, hora de pas pel centre de la ciutat
  • Estos dies també es facilita l’accés als cementeris pròxims la xarxa de metro i tramvia de València i l’àrea metropolitana

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilitarà la mobilitat durant la nit del dimarts 31 d’octubre amb motiu de la celebració de la nit d’Halloween i la vespra de la festivitat de Tots els Sants.

El servici nocturn, denominat “A la lluna de Metrovalencia” i que afavoreix la mobilitat de manera habitual en les nits de cap de setmana i vespres de festiu, s’ofereix fins al voltant de les 2.30 hores.

Els trens en circulació realitzaran durant la nit el seu recorregut fins a Bétera, Llíria, Picassent, Aeroport, Alboraia-Peris Aragó, Rafelbunyol, Riba-roja de Túria de *Túria, Torrent Avinguda, Marítim, Paterna i Seminari.

En les línies de tramvia es desplaçaran fins a Doctor Lluch, Vicente Andrés Estellés, Tossal del Rei, Marítim, Neptú, Natzaret i Mas del Rosari.

Desplaçaments als cementeris

Al mateix temps, Metrovalencia facilita estos dies els desplaçament als cementeris pròxims a la seua xarxa, amb motiu de la celebració del Dia de Tots els Sants.

El metro i tramvia a València acosten als usuaris i usuàries als cementeris de la capital del Túria, com és el cas del Cementeri General (estació de Sant Isidre), del de Cabanyal (La Carrasca, Beteró, La Cadena i Tarongers-Ernest Lluch), i el de Benimaclet (Benimaclet), així com el Camp Sant de Burjassot (Vicente Andrés Estellés i À Punt).

De la mateixa manera es facilita l’accés a altres cementeris situats en els municipis pels quals circulen les línies de metro i tramvia.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es, en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en l’app oficial.

Notícies relacionades

24 - 05 - 2024

Els usuaris del tramvia de València valoren amb un notable, 8,02 punts sobre 10, el servici que presta este mitjà de transport

La puntuació positiva, sumant “Molt bé”, “Bastant bé” i Bé”, aconseguix el 92% La Línia 10 obté 8,78 punts, les...
26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
28 - 04 - 2024

Metrovalencia va atendre l’any passat més de 128.000 usuaris a través del telèfon gratuït i els intèrfons d’estacions i parades

Els viatgers poden sol·licitar informació i buidar dubtes en el 900 46 10 46 o en els 350 dispositius instal·lats...