Data
06 de October de 2016

Metrovalencia oferirà el dia 8 servicis especials amb motiu del Festival de Pirotècnia del 9 d`Octubre

Les estacions més pròximes a l’espectacle són Albereda, Aragó, Colón i Facultats
 
Albereda es tancarà, per motius de seguretat, a les 23 hores i es reobrirà després dels focs artificials

Metrovalencia oferirà el 8 d’octubre servicis de metro i tramvia abans i després de la celebració de la XXXVI edició del Festival Internacional de Pirotècnia “València” que tindrà lloc en el vell llit del Túria la vespra de la festivitat del 9´d’Octubre, a partir de la mitjanit.
 
A fi de facilitar l’assistència dels ciutadans al festival, Metrovalencia oferirà trens durant la nit del dia 8 i prolongarà el seu servici de bon matí per a facilitar la tornada, després de la finalització d’este espectacle pirotècnic.
 
Per raons de seguretat, Protecció Civil ha establit un cinturó preventiu en la zona del tir dels focs artificials, per la qual cosa, a partir de les 23 hores i fins a la finalització del castell, l’estació d’Alameda romandrà tancada al públic. En eixe període de temps els viatgers que ho desitgen podran baixar-se en les estacions  de Colón, Facultats o Aragó per a acudir al lloc de celebració del Festival.
 
Abans de la celebració del festival pirotècnic, a més del seu servici regular, FGV reforçarà el nombre de combois perquè els usuaris de Metrovalencia puguen acudir a este espectacle. Hi haurà un metro amb eixida d’Alboraya cap a Avinguda del Cid amb pas per Alameda; un Avinguda del Cid-Machado; un Avinguda del Cid-Marítim Serrería i dos Marítim Serrería-Avinguda del Cid que també passaran per l’esmentada estació d’Alameda. A més, passaran per l’emblemàtica estació dissenyada per Calatrava un Torrent Avinguda-Marítim Serrería i un Marítim Serrería-Torrent Avinguda.
 
Metros i tramvies després del castell
 
Després del tir del castell d’enguany, Metrovalencia posarà a disposició dels viatgers en l’estació d’Alameda (Línies 3, 5, 7 i 9), una vegada reoberta al públic, un servici en direcció a Rafelbunyol, Marítim-Serrería, Aeroport, Riba-roja de Túria i Torrent Avinguda.
 
Els viatgers d’estos trens que passen per l’estació d’Àngel Guimerà podran  transbordar als combois de la Línia 1 amb destinació a Seminari-CEU i de la Línia 2 cap a Paterna i Torrent-Avinguda.
 
Metrovalencia  posarà a disposició dels viatgers servicis especials de tramvia a partir de les 00:45 h de la matinada. D’esta manera, hi haurà un comboi amb eixida en Pont de Fusta fins a Doctor Lluch, un altre de Benimaclet cap a Mes del Rosari i, finalment, un Marítim-Serrería a Tossal del Rei.
 
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es) i es pot consultar en les xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...