Data
21 de June de 2019

Metrovalencia oferirà servei de metro i tramvia durant la tota nit de Sant Joan  

El dispositiu especial previst permet oferir més de 200.000 places en el conjunt de totes les línies en funcionament 

Els horaris es poden consultar en www.metrovalencia.es, en el telèfon gratuït 900 46 10 46 i en xarxes socials
 

Metrovalencia oferirà serveis especials de manera ininterrompuda en totes les seues línies durant la nit de Sant Joan, del diumenge 23 al dilluns 24 de juny, per a facilitar els nombrosos desplaçaments que es produiran eixa nit en direcció a les platges.

L’oferta de circulacions especials des de les 21 hores del dia 23 a les 5 hores del dia 24 inclou un total de 155 metros i 213 tramvies, amb capacitat per a 160.000 places. Tot això, unit a les circulacions des de les 21 hores fins a la finalització del servei ordinari, superen àmpliament les 200.000 places previstes. Els serveis especials programats realitzaran 3.524 quilòmetres (2.169 de metre i 1.355 de tramvia).
 
L’Oficina d’Atenció al Viatger (OAV) funcionarà tota la nit i el telèfon gratuït 900 46 10 46 fins a les 6 hores. Respecte a la seguretat, a més de coordinar les actuacions amb la Policia de la Generalitat i Local, s’ha programat un reforç de personal, igual que de neteja. 
 
Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït de Informació i atenció al client 900 46 10 46, així com obtindre informació en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv. 
 
Servei especial en el tramvia
 
Les línies de tramvia seran les que més es reforcen, atés que són les que més acosten al viatger al districte Marítim.  Així, en les línies 4 (Mas del Rosari-Doctor Lluch) i 6 (Tossal del Rei-Marítim Serrería) en el seu tram comú de Primat Reig-Eugenia Viñes tindran freqüències de cinc minuts des de les 20.30 hores a les 00.00 hores en direcció a la platja. La Línia 8 (Marítim Serrería-Marina Reial Joan Carles I) passarà per les seues parades cada 20 minuts fins a les 00.00 hores. 
 
A partir de la mitjanit, les freqüències es van adaptant a les necessitats de les distintes franges horàries i segons destinacions. 
 
Les estacions més transitades del tramvia s’esperen que siguen les més pròximes a les platges, com són Eugenia Viñes, La Cadena, Les Arenes, Marina Reial Joan Carles I, Grao-Canyamelar, Doctor Lluch, i Mediterrani. 
 
Serveis especials en el metro
 
Pel que fa al metro, totes les línies oferiran serveis especials durant tota la nit, però amb diferents freqüències i destinacions. D’esta manera, les Línies 3 i 9 es reforçaran en el tram Avinguda del Cid-Alboraya Peris Aragó fins a mitjanit amb trens cada deu minuts, 30 minuts a Riba-roja de Túria i 40 minuts a Rafelbunyol. Les Línies 5 i 7, fins a l’1 de la matinada, tindran circulacions cada 10 minuts en el tram comú Colón-Marítim Serreria.
 
Des de mitjanit fins a l’endemà, les Línies 3 i 9 tindran unitats cada 20 minuts entre Avinguda del Cid i Alboraya Peris Aragó, a més de circular durant la nit dos trens a Rafelbunyol i dos a Riba-roja de Túria. Les Línies 5 i 7, des de l’1 fins a la primera circulació de l’endemà, circularan cada 20 minuts entre Colón i Marítim Serrería.
 
Quant a les Línies 1 i 2, mantindran, fins a mitjanit, freqüències de 10 minuts en el trajecte comú d’Empalme-València Sud i cada 30-40 minuts cap a o des de Seminari, Paterna i Torrent. Des de la mitjanit i fins a les 2 hores, els trens circularan cada 20 minuts entre Empalme i València Sud i cada 30-40 minuts cap a o des de Seminari, Paterna i Torrent, a més d’una circulació addicional cap a Picassent, Llíria i Bétera. Des de les 2 hores fins a l’endemà, les unitats circularan cada 30-40 minuts entre Torrent i  Empalme, i cada 60-70 minuts cap a o des de Seminari i Paterna.
 

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...