Data
17 de April de 2019

Metrovalencia oferirà servei nocturn quatre dies consecutius, des de Dijous Sant fins a Diumenge de Resurrecció

La coincidència de vespra de festiu, divendres, dissabte i de nou vespra de festiu possibilitarà circulacions extraordinàries seguides

Els metros i tramvies entre València i l’àrea metropolitana circularan fins prop de les 3 hores els principals dies de Setmana Santa
 

Metrovalencia realitzarà un important esforç de planificació i de plantilla durant els principals dies de Setmana Santa, al programar serveis nocturns quatre jornades consecutives, des de Dijous Sant fins a Domingo de Resurrecció, del 18 al 21 d’abril.

El servei nocturn permet prolongar la circulació de trens i tramvies les nits de divendres, dissabtes i vespres de festius, fins aproximadament les 3 hores de la matinada. En esta ocasió permet encadenar una vespra de festiu (Dijous Sant), amb un divendres (Divendres Sant), un dissabte (Dissabte Sant) i de nou una vespra de festiu (Domingo de Resurrecció) i un nou festiu, el Dilluns de Pasqua. 
 
Serà la primera vegada, des que es va iniciar el 14 de desembre les circulacions extraordinàries nocturnes de cap de setmana, que Metrovalencia oferiex servei nocturn fins a les 3 hores de la matinada cuate dies.
 
“A la Lluna de Metrovalencia”
 
Amb el servei denominat “A la Lluna de Metrovalencia” circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de les últimes circulacions habituals, abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería. 
 
En direcció a Alboraya la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria. 
 
Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions tenen entre les 2.30 i les 3.00 hores.
 
En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les Línies, mentres que en els trams Primat Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts.  
 

Notícies relacionades

16 - 07 - 2024

FGV comença a construir la llosa superior del túnel que connectarà les estacions d’Alacant i Xàtiva de Metrovalencia

L'objectiu és obrir un pas per als vianants després de l'estiu al carrer Alacant entre Xàtiva i l'accés al carrer...
21 - 06 - 2024

FGV reunix el Comité de Participació de Clients de Metrovalencia per a analitzar el servici i presentar noves actuacions i iniciatives

El director gerent, Alfonso Novo, ha assistit a la trobada en el qual participen entitats i usuaris habituals En la...
24 - 05 - 2024

Els usuaris del tramvia de València valoren amb un notable, 8,02 punts sobre 10, el servici que presta este mitjà de transport

La puntuació positiva, sumant “Molt bé”, “Bastant bé” i Bé”, aconseguix el 92% La Línia 10 obté 8,78 punts, les...