Data
06 de October de 2017

Metrovalencia oferirà serveis mínims entre el 50 i el 60% durant les aturades convocades el 7, 8 i 9 d’octubre

El servei previst amb motiu del Festival de Pirotècnia que es celebra en l’Albereda es manté a pesar de la reducció de trens i tramvies establida 

 
Els interessats poden consultar els horaris en la www.metrovalencia.es, en el telèfon gratuït 900 46 10 46 i en xarxes socials 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà serveis mínims entre un 50% i  un 60%, segons franges horàries, durant les aturades convocades per diferents sindicats els dies 7, 8 i 9 d’octubre en el conjunt de la xarxa de Metrovalencia.

 
Les aturades estan previstes per al dissabte 7 i diumenge 8 d’octubre, de 12.30 hores a 15.30 hores i de 20 hores a 24 hores; i el dilluns 9 d’octubre, festivitat de la Comunitat Valenciana, durant tota la jornada de 0 a 24 hores.
 
Durant les aturades conjuntes de metro i tramvia, la Direcció General de Treball ha dictaminat serveis mínims del 60% en les hores punta (de 6 a 9 hores, de 12 a 16 hores i de 19 a 22 hores) i del 50% en l’hores vall (la de la resta del dia).
 
A pesar de la vaga convocada, Metrovalencia oferirà la nit del 8 d’octubre serveis de metro i tramvia abans i després de la celebració de la XXXVIII edició del Festival Internacional de Pirotècnia “València” que tindrà lloc en el vell llit del Túria la vespra de la festivitat del 9 d’Octubre.
 
A fi de facilitar l’assistència dels ciutadans al festival, Metrovalencia oferirà trens durant la nit del dia 8 i prolongarà el seu servei per a facilitar la tornada, després de la finalització d’este espectacle pirotècnic. 
 
Per raons de seguretat, Protecció Civil ha establit un cinturó preventiu en la zona del tir dels focs artificials, per la qual cosa, a partir de les 23 hores i fins a la finalització del castell, l’estació d’Alameda estarà tancada al públic. En eixe període de temps els viatgers que ho desitgen podran baixar-se en les estacions de Colón, Facultats o Aragón per a acudir al lloc de celebració del Festival. 
 
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es) i es pot consultar en les xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv. 
 
 

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...