Data
06 de October de 2017

Metrovalencia oferirà serveis mínims entre el 50 i el 60% durant les aturades convocades el 7, 8 i 9 d’octubre

El servei previst amb motiu del Festival de Pirotècnia que es celebra en l’Albereda es manté a pesar de la reducció de trens i tramvies establida 

 
Els interessats poden consultar els horaris en la www.metrovalencia.es, en el telèfon gratuït 900 46 10 46 i en xarxes socials 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà serveis mínims entre un 50% i  un 60%, segons franges horàries, durant les aturades convocades per diferents sindicats els dies 7, 8 i 9 d’octubre en el conjunt de la xarxa de Metrovalencia.

 
Les aturades estan previstes per al dissabte 7 i diumenge 8 d’octubre, de 12.30 hores a 15.30 hores i de 20 hores a 24 hores; i el dilluns 9 d’octubre, festivitat de la Comunitat Valenciana, durant tota la jornada de 0 a 24 hores.
 
Durant les aturades conjuntes de metro i tramvia, la Direcció General de Treball ha dictaminat serveis mínims del 60% en les hores punta (de 6 a 9 hores, de 12 a 16 hores i de 19 a 22 hores) i del 50% en l’hores vall (la de la resta del dia).
 
A pesar de la vaga convocada, Metrovalencia oferirà la nit del 8 d’octubre serveis de metro i tramvia abans i després de la celebració de la XXXVIII edició del Festival Internacional de Pirotècnia “València” que tindrà lloc en el vell llit del Túria la vespra de la festivitat del 9 d’Octubre.
 
A fi de facilitar l’assistència dels ciutadans al festival, Metrovalencia oferirà trens durant la nit del dia 8 i prolongarà el seu servei per a facilitar la tornada, després de la finalització d’este espectacle pirotècnic. 
 
Per raons de seguretat, Protecció Civil ha establit un cinturó preventiu en la zona del tir dels focs artificials, per la qual cosa, a partir de les 23 hores i fins a la finalització del castell, l’estació d’Alameda estarà tancada al públic. En eixe període de temps els viatgers que ho desitgen podran baixar-se en les estacions de Colón, Facultats o Aragón per a acudir al lloc de celebració del Festival. 
 
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es) i es pot consultar en les xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv. 
 
 

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...