Data
21 de June de 2017

Metrovalencia oferirà servici durant tota la nit de Sant Joan

Els servicis especials es compaginaran amb els servicis mínims de les aturades parcials de maquinistes de tramvia convocats pels sindicats
 
Les estacions més transitades seran les de Doctor Lluch, La Cadena, Eugenia Viñes, Les Arenes, Marina Reial Joan Carles I i Mediterrani
 
Els usuaris poden consultar els horaris en www.metrovalencia.es, en el telèfon gratuït d’informació 900 46 10 46 i en xarxes socials

Metrovalencia oferirà als seus usuaris servicis especials en la nit de Sant Joan, del divendres 23 al dissabte 24 de juny, de manera ininterrompuda durant 24 hores per a facilitar els nombrosos desplaçaments que es produiran durant la celebració de la tradicional Nit de Sant Joan, en especial en direcció a les platges de la capital del Túria. Els dits servicis especials es compaginaran amb els servicis mínims decretats per les distintes parades parcials convocats pels maquinistes del tramvia per a la dita nit.
 
Les diferents línies de metros i tramvies tindran servicis especials durant tota la nit, però amb diferents freqüències segons destins i franja horària. Per això, es recomana als usuaris que consulten els horaris en la pàgina web www.metrovalencia.es  i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com obtindre informació en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv, màximament si es té en compte les esmentats aturades parcials dels maquinistes del tramvia.
 
En concret, coexistiran distintes aturades parcials durant la nit de què només u, els dels maquinistes del tramvia, afectaran la circulació de passatgers. El divendres 23 de 19:30 a 00:00 hores i el dissabte 24 de 00:01 a 3 h i de 4:30 a 7:30 hores s’ha programat el 85 per cent del servici, tal com ha decretat la Direcció General de Treball de la Generalitat Valenciana. Ja sense afectar els desplaçaments de metro i tramvia, hi haurà un 55% de servicis mínims d’agents d’estacions i un 50% dels caps d’equip dels tallers de Tarongers.
 
Les estacions més transitades s’esperen que siguen les del tramvia més pròximes a les platges, com són Doctor Lluch, La Cadena, Eugenia Viñes, Les Arenes, Marina Reial Joan Carles I i Mediterrani.
 
Els destins del metro seran Seminari, Paterna, Torrent Avinguda, Aeroport, Rafelbunyol i Marítim-Serrería durant tota la nit i, puntualment, PIcassent, Bétera, Llíria i Riba-roja de Túria.

Notícies relacionades

03 - 07 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a OWN València i Airsoft Encounter

Del 4 al 7 se celebra el major festival d'entreteniment digital d'Espanya i del 5 al 7 el Saló Internacional...
27 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a FIMI

El 27 i 28 de juny se celebra el certamen de Moda Infantil La freqüència de pas serà de 30...
25 - 06 - 2024

Metrovalencia va afavorir la mobilitat de més de 150.000 usuaris en la nit de Sant Joan

El tramvia va mobilitzar a 52.493 viatgers en les seues quatre línies i el metro a 101.492 en les seues...