Data
27 de March de 2024

Metrovalencia oferirà servici nocturn quatre dies consecutius des del Dijous Sant fins al Diumenge de Resurrecció

  • Els metros i tramvies circularan fins prop de les 3 hores els principals dies de Setmana Santa
  • Els dies laborables de la setmana de Pasqua, 2, 3, 4 i 5 d’abril està previst oferir l’horari ordinari habitual

Metrovalencia ha programat servicis nocturns durant quatre jornades consecutives, des de Dijous Sant a Diumenge de Resurrecció, per a facilitar la mobilitat durant estos dies festius.

La setmana vinent, els dies laborables de Pasqua, 2, 3, 4 i 5 d’abril, el metro oferirà als seus usuaris servici ordinari encara que no hi haja classes en col·legis, instituts i universitats. D’esta manera, hi haurà el mateix nombre de trens i freqüències per als desplaçaments per la capital i l’àrea metropolitana que un dia laborable normal.

Servici nocturn

Amb el servici denominat “A la Lluna de Metrovalencia” circulen trens pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servici habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts, mentres que cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. En direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria, el seu pas és cada 80 minuts.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap als diferents destins es produïxen entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts, mentres que en els trams Trinitat-Doctor Lluch i Marítim-Grau La Marina la freqüència és de 20 minutos.

En el cas de la Línia 10, la freqüència de pas de 40 minuts és entre Alacant i Natzaret i viceversa, mentres que entre Natzaret i Ciutat Arts i Ciències-Justícia i en sentit invers és de 20 minutos.

En línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servici que arriba fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap als diferents destins té lloc entorn de les 2.30 hores. La L6 realitza el seu recorregut complet, entre Tossal del Rei i Marítim.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i en l’app oficial de Metrovalencia.

Notícies relacionades

18 - 04 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia per a acudir a la fira del Vehicle d’Ocasió del 19 al 21 d’abril

La freqüència de pas els dies laborables serà de 20 minutos i el cap de setmana entre 30 i 40...
10 - 04 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València amb motiu de la Fira de la Carrera de la Dona

Els dies 12 i 13 d'abril s'amplia la circulació per a poder assistir al certamen Sport Woman El diumenge 14,...
20 - 03 - 2024

Metrovalencia ha facilitat el major nombre de desplaçaments de la història en Falles amb 2,5 milions de viatges del 15 a la matinada del 20

El servici continuat des de la plantà fins a la cremà més els dos caps de setmana previs van sumar...