Data
15 de March de 2019

Metrovalencia oferix 120 hores ininterrompudes de servei de metro i tramvia del 15 al 20 de març

Les circulacions previstes contemplen reforços per als principals actes festius com la mascletà, l’ofrena o els castells

Les freqüències variaran segons dia, franja horària i destinació d’un dispositiu que s’inicià amb la plantà i enllaça amb el servei del dia 20
 

Metrovalencia presta del 15 al 20 de març 120 hores de transport ininterromput de meto i tramvia amb motiu de la celebració de les Falles 2019, oferint així tots els serveis previstos en el seu dispositiu especial per a estes festes.

Les freqüències varien en funció del dia, franja horària i destinació, per la qual cosa es recomana als usuaris que s’informen del pas dels trens en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es), en el telèfon gratuït 900 461 046 o en les pròpies estacions. A més, la comunicació es pot establir a través de les xarxes socials de facebook (facebook.com/metrovalencia.fgv) i twitter (@metrovalencia).
 
L’oferta prevista per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) permet garantizarr la mobilitat entre els distints punts de la ciutat i l’àrea metropolitana que connecta la xarxa de metro i tramvia. 
 
Amb el dispositiu especial previst del 15 al 19 de març es partix de l’horari laborable de Metrovalencia i es millora la freqüència de pas en determinats moments, com la mascletà, castells de focs artificials o ofrena, alhora que es prolonga el servei durant les nits d’eixos dies.
 
Tancament de Xàtiva i Colón
 
Les estacions de Xàtiva i Colón estaran tancades al públic durant les mascletades dels principals dies festius de Falles, del 16 al 19 de març, seguint les recomanacions realitzades per la Junta de Seguretat de la Subdelegació del Govern.
 
L’horari de tancament serà de 12.30 a 14.30 hores i l’objectiu és evitar aglomeracions que suposen qualsevol tipus de risc per als ciutadans i visitants que per milers es concentren en el centre de València per a disfrutar de les tradicionals mascletades.
 
Metrovalencia recomana als seus clients que utilitzen estacions alternatives per a eixos dies (Alameda, Plaça Espanya, Bailén i Àngel Guimerà, segons orígens), s’informen de les mateixes a través de la web www.metrovalencia.es i xarxes socials, i seguisquen en tot moment les indicacions de megafonia, teleindicadores i del personal de FGV distribuïts per la xarxa.
 
Castells de focs artificials
 
Respecte als castells de focs artificials, també per recomanació de la Junta de Seguretat, l’estació d’Alameda es tancarà dos hores abans dels castells de focs artificials els dies 16, 17 i 18 de març, esta última nit quan es celebra la Nit del Foc.
 
Informació al client
 
Metrovalencia ha editat més de 25.000 fullets informatius per a repartir en estacions, Espais del Client, Centres d’Atenció al Client i Punts del Client de FGV durant les Falles, a fi d’oferir una guia útil per als centenars de milers de valencians i visitants que es desplacen fins a la capital per a disfrutar d’uns dies d’oci en unes dates tan assenyalades.
 
Per a qualsevol consulta, els clients poden acudir, personalment, als Espais del Client de Colón i Xàtiva, als Centres d’Atenció al Client de Benimaclet i Aeroport o els Punt del Client d’Empalme, Àngel Guimerà, Mislata, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería.
 
 

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...