Data
16 de May de 2017

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir al Congrés d’Infermeria Oncològica

Del 17al 20 del present mes se celebra en la ciutat la reunió nacional de la SEEO
 
La freqüència de pas el dimecres, dijous i divendres serà cada vint minuts i el dissabte entre 20 i 40 minuts, sempre en horari de 6 a 22 hores
 
La Línia 2 també comunica amb el recinte firal des de l’estació dels Carolines-Fira

Metrovalencia posa en funcionament a partir demà i fins al dissabte servicis especials en la Línia 4 de tramvia fins Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen al Congrés de la Societat Espanyola d’Infermeria Oncològica (SEEO).
 
Durant la celebració dels certàmens, el servici de tramvia circularà el dimecres, dijous i divendres, entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts i, el dissabte, entre 20 i 40 minuts, sempre entre les 6:00 i les 22 hores.
 
Els tres primers dies, el primer comboi eixirà des de Serradora a les 6 hores i des de Doctor Lluch a les 6:30 hores. L’últim des d’esta estació serà a les 21:29 h. Des de Fira, el primer serà a les 6:40 h, mentres que l’últim transport s’oferirà a les 22:19 hores.
 
El dissabte, el primer tramvia des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6:03 h i l’últim a les 21:33 hores, mentres que des de Fira, el primer ho farà a les 6:58 h i l’últim a les 22:19 hores.
 
A fi d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destí ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Els Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.
 
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...