Data
06 de June de 2017

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir al Congrés Go Global

El 7 i 8 se celebra la trobada sobre internacionalització organitzat per Cambres de Comerç, l’IVACE i l’ICEX
 
La freqüència de pas serà de 20 des de les 6 fins a les 22 hores
 
La Línia 2 també comunica amb el recinte firal des de l’estació dels Carolines-Fira

Metrovalencia posa en funcionament a partir demà i fins al dijous servicis especials en la Línia 4 de tramvia fins Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen al Congrés Go Global, esdeveniment organitzat per les  Cambres de Comerç de la Comunitat València, IVACE Internacional i ICEX Espanya Exportació i Inversions.
 
El Congrés Go Global és un punt de trobada sobre internacionalització en què s’informa sobre tots els suports en esta matèria, es donen a conéixer les últimes tendències a través de conferències, seminaris i hi ha la possibilitat de realitzar entrevistes i plantejar dubtes amb els delegats de la Xarxa Exterior d’IVACE Internacional i a representants de diverses entitats de finançament i assegurament.
 
Durant la celebració de l’esdeveniment, el servici de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts entre les 6:00 i les 22 hores.
 
El primer tramvia des de Serrería circularà a les 6 h i des de Doctor Lluch a partir de les 6:30 h. L’últim des de Doctor Lluch eixirà a les 21:29 hores, mentres que des de Fira, el primer ho farà a les 6:40 h i l’últim a les 22:19 hores.
 
A fi d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destí ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Els Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.
 
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia www.metrovalencia.es
 

Notícies relacionades

26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...
12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...