Data
20 de October de 2016

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir al Saló de la Franquícia

Des de hui i fins al dissabte se celebra el Saló Internacional de la Franquícia, les Oportunitats de Negoci i Comerç Associat
 
La freqüència de pas serà de 20 minuts el dijous i divendres i entre 20 i 40 minuts el dissabte, sempre entre les 6 i les 22 hores
 
La Línia 2 també comunica amb el recinte firal en la parada dels Carolines-Fira

 

Metrovalencia posarà en funcionament a partir de hui i fins al dissabte servicis especials en la Línia 4 de tramvia fins a la parada de Fira, amb l’objectiu de facilitar l’accés a Fira València que, en estes dates, acull el Saló Internacional de la Franquícia, les Oportunitats de Negoci i el Comerç Associat.
 
Durant la celebració dels certàmens, el dijous i divendres el servici de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas de 20 minuts, mentres que el dissabte serà d’entre 20 i 40 minuts, tots els dies entre les 6:00 hores i les 22 hores.
 
Hui i demà, el primer tramvia des de Serradora eixirà a les 6 hores, mentres que des de Doctor Lluch ho farà a les 6:30 hores. L’últim comboi des de Doctor Lluch serà a les 21:29 h. Des de Fira, el primer serà a les 6:40 h, mentres que l’últim transport s’oferirà a les 22:19 h.
 
El dissabte, el primer comboi des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6:03 hores, mentres que l’últim transport s’oferirà a les 21:33 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6:58 h i l’últim a les 22:19 hores.
 
A fi d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destí ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir al velòdrom, desplaçant-se fins a l’estació Els Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.
 
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es).

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...