Data
27 de September de 2016

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per la celebració de cinc certàmens

Iberflora i Eurobrico comencen demà i acaben el divendres, mentres que Laboralia, Ecofira i Egética obrin el dijous i conclouen també el divendres
 
La freqüència de pas s’ha fixat en 20 minuts, entre les 6 i les 22 hores
 
La Línia 2 també comunica amb el recinte firal en l’estació dels Carolines-Fira

Metrovalencia posa en funcionament, del 28 al 30 de setembre, servicis especials en la Línia 4 de tramvia fins a la parada de Fira, amb l’objectiu de facilitar l’accés a Fira València que acull cinc certàmens esta setmana.
 
Des de demà i fins al divendres comencen Iberflora (Fira Internacional de la planta, jardineria, tecnologia i bricojardín) i Eurobrico (Fira Internacional del Bricolage). Des del dijous i també fins al divendres obrin les seues portes Laboralia (Saló de la Seguretat i Riscos Laborals); Ecofira (Fira Internacional de Solucions Mediambientals); i Egética (Fira de les Energies).
 
Durant la celebració del certamen el servici de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas de 20 minuts, entre les 6:00 hores i les 22 hores.
 
A fi d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destí ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir al velòdrom, desplaçant-se fins a l’estació Els Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.
 
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden cridar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es).

Notícies relacionades

12 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València a eMobility Expo World Congress

Del 13 al 15 se celebra l'esdeveniment de referència per a la mobilitat sostenible en la qual FGV serà present...
24 - 01 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat per a acudir amb tramvia a Fira València per FIMI, Babykid Spain, Beauty Spain i Hydrosud 2024

El 25 se celebra el certamen relacionat amb la construcció Hydrosud, del 25 al 27 FIMI i Babykid Spain de...
23 - 12 - 2023

Metrovalencia oferix servici especial de tramvia a Fira València per a acudir a Expojove

Del 26 de desembre al 4 de gener se celebra la Fira Internacional de València i la Fira de la...