Data
28 de February de 2019

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia per a desplaçar-se al Saló del Bebé en Fira València

La freqüència de pas serà d’entre 30 i 40 minuts durant el cap de setmana des de les 6 fins a les 22 hores
 
La línia 2 també comunica amb el recinte firal des de la parada Les Carolinas-Fira

Metrovalencia posa en funcionament el dissabte i el diumenge servicis especials en la Línia 4 de tramvia fins Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen al IV Saló del Bebé per a Mamàs, Papàs i Futures Famílies.
 
Durant la celebració del certamen, el servici de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas d’entre 30 i 40 minuts en l’horari establit des de les 6.00 fins a les 22 hores.
 
El dissabte, el primer tramvia des de Doctor Lluch entrarà en servici a les 6.00 hores i l’últim a les 21.30 h. Des de Fira, el primer serà a les 6.54 h, mentres que l’últim transport s’oferirà a les 22.19 h.
 
El diumenge, el primer comboi des de Doctor Lluch eixirà a les 7.20 hores i l’últim a les 21.30 hores. El primer des de Fira començarà a circular a les 8.15 h i l’últim a les 22.19 hores.
 
A fi d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destí ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.
 
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.
 

Notícies relacionades

06 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a València Convention Tattoo i Urban Beat València

Del 7 al 9 de juny se celebra la trobada sobre tatuatges i el 9 el campionat nacional de dansa...
30 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut...
13 - 05 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir Fimma, Maderalia i Intralogistics

Del 14 al 16 se celebra el certamen de Solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punt de...