Data
28 de February de 2019

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia per a desplaçar-se al Saló del Bebé en Fira València

La freqüència de pas serà d’entre 30 i 40 minuts durant el cap de setmana des de les 6 fins a les 22 hores
 
La línia 2 també comunica amb el recinte firal des de la parada Les Carolinas-Fira

Metrovalencia posa en funcionament el dissabte i el diumenge servicis especials en la Línia 4 de tramvia fins Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen al IV Saló del Bebé per a Mamàs, Papàs i Futures Famílies.
 
Durant la celebració del certamen, el servici de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas d’entre 30 i 40 minuts en l’horari establit des de les 6.00 fins a les 22 hores.
 
El dissabte, el primer tramvia des de Doctor Lluch entrarà en servici a les 6.00 hores i l’últim a les 21.30 h. Des de Fira, el primer serà a les 6.54 h, mentres que l’últim transport s’oferirà a les 22.19 h.
 
El diumenge, el primer comboi des de Doctor Lluch eixirà a les 7.20 hores i l’últim a les 21.30 hores. El primer des de Fira començarà a circular a les 8.15 h i l’últim a les 22.19 hores.
 
A fi d’agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destí ubicat en la capçalera de la unitat. Junt amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.
 
Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.
 

Notícies relacionades

01 - 03 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials per les mascletaes del cap de setmana i la Cavalcada del Ninot

El reforç en les línies de metro els dies 2 i 3 per a l'espectacle pirotècnic en la plaça de...
29 - 02 - 2024

Metrovalencia facilita la mobilitat este cap de setmana per a acudir amb tramvia al Saló del Còmic

De l'1 al 3 de març se celebra el certamen en Fira València Les freqüències de pas seran de 20...
26 - 02 - 2024

Metrovalencia oferix servicis addicionals en la Línia 4 del tramvia amb motiu de la celebració de Cevisama en Fira València

Del 26 de febrer a l'1 de març s'ha previst circulació en esta línia cada 20 minuts entre les 6...