Data
04 de January de 2017

Metrovalencia oferix servicis especials demà per a la Cavalcada de Reis de València

L’horari s’ampliarà fins passada la mitjanit per a facilitar també les últimes compres nadalenques
 
FGV posarà en circulació 36 unitats més d’allò més habitual entre les 21.00 i les 00.40 hores
 
Els destins seran Seminari, Paterna, Rafelbunyol, Aeroport, Torrent Avinguda, Riba-roja de Túria, Machado, Alboraya Peris Aragó, Vicente Andrés Estellés, Tossal del Rei, Marítim-Serrería i Doctor Lluch

Metrovalencia reforçarà i prolongarà demà dia 5, vespra de Reis, els seus servicis en la xarxa de metro i tramvia de la ciutat de València i la seua àrea metropolitana, a fi de facilitar la presència dels usuaris en la tradicional Cavalcada de Ses Majestats d’Orient i els desplaçaments nocturns després de les últimes compres del Nadal, atés que el 5 de gener els comerços tancaran les seues portes a mitjanit per a esgotar les vendes davant del Dia de Reis.
 
En concret, en la nit del dia 5, Metrovalencia reforçarà i prolongarà el seu servici amb la posada en circulació de metros i tramvies especials des de les 21:00 h fins passada la mitjanit, la qual cosa es concretarà en 36 circulacions especials, 14 de les Línies 1 (Bétera-Villanueva de Castelló) i 2 (Llíria/Torrent Avinguda), 18 de les Línies 3 (Rafelbunyol-Aeroport), L-5 (Marítim Serrerría/Aeroport), L-7 (Marítim-Serrería-Torrent Avinguda) i L-9 (Riba-roja de Túria-Alboraya Peris Aragó), pel que fa al metro, i 2 de la Línia 4 (Mes del Rosari-Doctor Lluch) i 2 de la Línia 6 (Tossal del Rei- Marítim Serrería) en referència al tramvia.
 
Els destins dels trens tindran el seu final de trajecte, segons les línies, en Seminari, Paterna, Rafelbunyol, Aeroport, Torrent Avinguda, Riba-roja de Túria, Machado i Alboraya Peris Aragó, quant als trajectes de metro, i en Vicente Andrés Estellés, Tossal del Rei, Marítim-Serrería i Doctor Lluch en els de tramvia.
 
En l’estació d’Àngel Guimerà, de la Línia 1, es podrà realitzar transbord al voltant de mitjanit cap a Paterna, Seminari i Torrent Avinguda, el mateix que des de Benimaclet, Línia 3, cap a Doctor Lluch i Vicente Andrés Estellés a mitjanit. Quant a Colón i Xàtiva, les instal·lació més cèntriques de Metrovalencia, de les Línies 3 i 5, es podrà viatjar en direcció a Torrent Avinguda, Machado, Alboraya-Palmaret, Marítim Serrería i Aeroport entre les 23.30 i les 00.30 hores segons les direccions triades.
 
Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es  i en el telèfon gratuït  d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv. 
 
Els Reis arriben a Bétera i Rafelbunyol amb metro
 
D’altra banda, Ses Majestats els Reis Mags d’Orient utilitzaran els servicis de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per a desplaçar-se amb Metrovalencia fins a Bétera i Rafelbunyol, i així  fomentar este mitjà de transport econòmic, sostenible i respectuós amb el medi ambient.
 
Els Reis Mags viatjaran el dia 5 fins a les estacions de Bétera i Rafelbunyol, per a repartir màgia, il·lusió, alegria i molts regals entre els milers de xiquets i xiquetes que cada any acudixen fidels a una de les cites més esperades en ambdós localitats cada Nadal: la Cavalcada de Reis.
 
En el cas de Bétera, Melcior, Gaspar i Baltasar agafaran el metro en l’estació de Masies, acompanyats pels seus patges i ajudants. En el cas de Rafelbunyol, ho faran des de La Pobla de Farnals. En tan sols uns minuts, eterns per als més menuts que esperaran impacients, arribaran els Reis a les estacions centrals de les dos poblacions valencianes per a iniciar la tradicional Cavalcada.

Notícies relacionades

03 - 07 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a OWN València i Airsoft Encounter

Del 4 al 7 se celebra el major festival d'entreteniment digital d'Espanya i del 5 al 7 el Saló Internacional...
27 - 06 - 2024

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a FIMI

El 27 i 28 de juny se celebra el certamen de Moda Infantil La freqüència de pas serà de 30...
25 - 06 - 2024

Metrovalencia va afavorir la mobilitat de més de 150.000 usuaris en la nit de Sant Joan

El tramvia va mobilitzar a 52.493 viatgers en les seues quatre línies i el metro a 101.492 en les seues...